2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 2348 بازدید | 86 پست

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

سرطان درمان داره که بیماری من نداره

خب چته چرا نمیگی 

اسکل کردی مارو نمیزاری بریم بخوابیم 

بابا اومده یچی گفته راست اینقدر حوصلش سر نره وگر نه اسی هیچ کاری نمیخاد بکنه و نمیکنه 

بیخیال بابا بریم بخوابیم

شکیبام یه دختر تیر ماهی تخس

عزیزم جای شما نیستم ببینم چه دردی داری ولی خواهشا این کارو نکن.عمر دست خداست.کسی رو میشناختم بخاطر اختلاف با همسرش از ۴ طبقه خودشو انداخت زمین اما نمرد و فلج شد.آخرش خودش به فلاکت افتاد ولی همسرش زندگی خودشو میکرد.اونایی که تجربه مرگ موقتو داشتن از حال افرادی که خودکشی کردن میگن مو به تن آدم سیخ میشه.پس فکر نکن راحت میشی.حتی اگه اعتقادی به دنیای پس از مرگ نداری یک درصد احتمال بده وجود داشته باشه.امیدوارم حالت خوب شه🌹🌹

عزیزم جای شما نیستم ببینم چه دردی داری ولی خواهشا این کارو نکن.عمر دست خداست.کسی رو میشناختم بخاطر ا ...

تا دوسال پیش نماز میخوندم ولی الان به هیچی اعتقاد ندارم

دلم فقط واسه مامانم میسوزه اون گناه داره فقط

پس بخاطر مادرتم که شده دیگه فکرشم نکن.مادرت چه گناهی کرده؟با کلی رنج و سختی بزرگت کرده که دلخوشیش باشی ولی با این کارت میدونی چه لطمه ای بهش میزنی.پس به حرمت مادرت نکن😔

نترس قرص بخوری یابوش کنی درجا مردی اصلا توفکرش نباش 🤧دوستم ۳تاشو خورد درجانرد

همسایمون بوش رو شنیدن باوجوداینکه توخونه بودن بیرکن گذشاته بوده درجاکل خانوادشون ۶سال پیش مردن

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه