2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 2348 بازدید | 86 پست
آخ آخ برو از یه جایی خودتو بنداز پایین ولی قرص برنج رو بیخیال شو  بیمارستان لقمان دیدم چند نف ...

حداقل برگشت نداره منم دوست دارم زندگی کنم ولی این زندگی نیست عذابه جهنمه نهایتا ۲ هفته دیگه ازش میگیرم تو این دو هفته هرکار میخوام رو میکنم

مگه چجوری میشه ...

تمام اعضای داخلی بدن تیکه تیکه میشه و تبدیل به خورده گوشت و خون میشه ، انگار زنده زنده دل و روده آدمو بکشن بیرون

از مردن توی آتیش خیلی بدتره

خدای عزیز و مهربانم ، هر چی تو بخوای ، تو راضی باش فقط ، منم راضی ام 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تا دوسال پیش نماز میخوندم ولی الان به هیچی اعتقاد ندارم

خدایی ک بهت از رگ گردن نزدیک تره عاشقانه منتظره تا بهش برگردی. خدایی ک هزاران بار بیشتر از مادر دوستت داره. میدونی عشق مادر چقدره؟ من بخاطر بچم میمیرم. 

خدایی ک اینهمه دوستت داره چطور دلت میاد باهاش قهر باشی 

حداقل برگشت نداره منم دوست دارم زندگی کنم ولی این زندگی نیست عذابه جهنمه نهایتا ۲ هفته دیگه ازش میگی ...

منم تجربه اش رو دارم ولی نشد

یه روش بدون درد و کثیف کاری

الآنم خوشحالم که زنده ام، دیر یا زود می‌میرم پس چه عجله ایه

این زندگی خوب یا بد تکرار نمیشه دیگه

خدای عزیز و مهربانم ، هر چی تو بخوای ، تو راضی باش فقط ، منم راضی ام 
امکان نداره من ۵ تا مریضی رو همزمان گرفتم اگه عدالتی بود من انقدر زجر نمیکشیدم

عزیزم صبور باش تنها راهش نیس

ما می خواستیم دنیا رو عوض کنیم دنیا ما رو عوض کرد 🖤🖤یک عدد خسته از همه چیز🖤یک آدم تلخ 🖤 خواهشا تو خصوصی نیاید دلیل حالم رو بپرسید دوست ندارم توضیحی راجبش بدم.اولن کع این جا یه سایت عمومیه وقتی نظرتو بیان میکنی جنبه شنیدن نظر مخالف رو هم داشته باش دوما نقد یه نظر با عدم بی احترامی به اون نظر خیلی فرق داره پس اول تعریف دموکراسی رو بفهمید چهار تا کتاب راجبش بخونید بعد بیاید اینجا جبهه بگیرید دموکراسی یعنی من نظر مخالفمو میگم تو هم باید متقابل بع نظر مخالف من احترام بزاری بشنویش 

اینکار رو نکن خیلی ها هستن کمکت کنن باور کن شاید فکر کنی کسی نیست اما هست شاید معجزه بشه سختی هات تموم بشه مشکلاتت حل میشن نگران نباش ی روزی یاد امروز میوفتی خداروشکر میکنی که خودکشی نکردی خواهش میکنم لطفا خودکشی نکن تو برای من مهمی من نمیشناسمت اما مهمی عمرت طولانیه انشاءالله  خوشبختم باشی

تا آخر بخون اگه تاپیک حس ششم بود منو تگ کنید یا اگه تاپیک اعتراف دیدید هر اعترافی باشه تگ کنید منو لطفا اگه حس ششمی بودید بهم اطلاع بدید خدا خیرتون بده لطفا بزارید ذهنم یکم هم که شده از سردرگمی دربیاد سردرگم هستم اگه میشه اطلاع بدید سوالم رو بپرسم من اعتقاد دارم نپرسید چرا و توهین نکنید. آرزو کنید😍🌈   دعا کنید موفق باشم و زندگیم طبق چیزی که میخوام باشه و دعاهام مستجاب بشه  گل رز قرمز خار دار ...🥀 نام کاربری های هرکسی یه معنایی داره مثلا نام کاربری شاید اسم کسی باشه اما غیر مستقیم یا لقب یا تاریخ یه خاطره و ...! یا شاید معنیش اینه نتونستن اسم بزارن شانسی زدن😐😂
موضوع نیست از بیماریم خسته شدم من من که چند سال دیگه میمیرم چه فرقی میکنه

اون موقع وارد دنیایی میشی ک باهات مثل یه ادم طبیعی رفتار میکنن. ولی اگه خودکشی کنی شوم ترین بدترین ترسناک ترین تلخ ترین و فاجعه ترین اینده رو رقم زدی. دنیایی ک تمومی نداره. یک ثانیه از اون دردا رو با هیچ کدوم از دردای دنیایی نمیتونی مقایسه کنی. 

برنامه زندگی پس از زندگی رو ببین تا ببینی کسایی ک خودکشی کردن چیا دیدن اونور. اونا میگن دیگه به هیچ وجه خودکشی نمیکنن. این تجربه رو حتی خارجیا هم داشتن و اوناهم همینو گفتن. 

بیین چقدر وحشتناکه که خارجیا ک کافرن هم اینو گفتن. 

دلم فقط واسه مامانم میسوزه اون گناه داره فقط

میدونی خودکشی تو چه حجم از درد روحی رو به مادرت تحمیل میکنه؟ مادرت این خبرو بشنوه دق میکنه. با چه خون دلها بچه بزرگ کرده تا ب اینجا رسیده. انوقت... من جونمو برای بچم میدم. وقتی گریه میکنه انگار جیگرم میسوزه. مادرت اتیش میگیره. نکن. و افراد دیگه. حتی به افرادی ک نمیشناسی هم اسیب و درد وارد میکنی