2777
2789
عنوان

رفتاره خاستگاره تو اتاق...

1589 بازدید | 83 پست

تاپیک الان گذاشته بودم اصلاحش کردم. خاستگاره دو جلسه اومده.  یه جوریه جلسه دوم از در  اومد تو سلام نکرد سرشو تکون داد یا برای خدافظی ام همین طور. یا تو اتاق که بودیم مامانم شربت اورد چند دقیقه  بعد خودش خورد تا ته بدون اینکه بگه شما ام شربتتونو میل کنید😑 بعد  همین جلسه دوم حرفمون تموم شد بلندشد از اتاق رفت بیرون بدون اینکه بگه شما اول بفرمایید. وقتی اومد پذیرایی مامانم براش پاشد نگفت  بفرمایید واینا یه راست نشست.🤕 بعد من نقاشی میکشم تابلو رویه سه پایه بود تو این دو جلسه حتی نگفت اینو خودتون کشیدین همه سوال میکنن.کار خوبی کردم ردش کردم؟؟ولی علتشو نگفتم بهشون .مامانش همش گفت چراااا انگار روحشونم بی خبره  😒تو دلم میمونههه که نگفتم.به نظرتون بگم؟

آدم بی ادبی بوده

شایدم قصد ازدواج نداشته

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی..........                                                               اگه توی یه کشوری،درآمدِ یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست،،،،به این معنی هست که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا  مغزِ خالیشون........                                                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم     اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم           پس یه لطفی در حقمون بکن،اگه دوسمون داری  زیاد ناز نکن🖤..........‌                                                                                                  🌨️⁩ اسفندیِ جذاب⁦🌨️⁩

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهتر ک ردش کردی

خدایا شکرت🙏ممنون که به من یه فندق هدیه دادی قول میدم از هدیه باارزشت به خوبی مراقبت کنم.لطفا برای همه کسایی که منتظر این هدیه از جانب خدا هستن یه صلوات بفرستین🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد🌹(00/06/26)
نه دیگه بیخیال نگو  میخوای ب مامانه بگی پسرت بی ادبه. خوب مادره میره زیر سوال که همچین پسری تر ...

خب بره اخلاق پسرشو درست کنه اینجوری باز یه دختره دیگه ردش میکنه بد تر شسکست میخوره تو زندگیش که.

نه بابااا همش میگفت من ۱۸ زن میخاستم.

بگو آره با این اخلاق مسخرت الان دوتا دوتا بهت زن میدادن 😏

بیخیال بابا اُملت بوده 😒

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی..........                                                               اگه توی یه کشوری،درآمدِ یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست،،،،به این معنی هست که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا  مغزِ خالیشون........                                                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم     اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم           پس یه لطفی در حقمون بکن،اگه دوسمون داری  زیاد ناز نکن🖤..........‌                                                                                                  🌨️⁩ اسفندیِ جذاب⁦🌨️⁩