تاپیک الان گذاشته بودم اصلاحش کردم. خاستگاره دو جلسه اومده. یه جوریه جلسه دوم از در اومد تو سلام نکرد سرشو تکون داد یا برای خدافظی ام همین طور. یا تو اتاق که بودیم مامانم شربت اورد چند دقیقه بعد خودش خورد تا ته بدون اینکه بگه شما ام شربتتونو میل کنید😑 بعد همین جلسه دوم حرفمون تموم شد بلندشد از اتاق رفت بیرون بدون اینکه بگه شما اول بفرمایید. وقتی اومد پذیرایی مامانم براش پاشد نگفت بفرمایید واینا یه راست نشست.🤕 بعد من نقاشی میکشم تابلو رویه سه پایه بود تو این دو جلسه حتی نگفت اینو خودتون کشیدین همه سوال میکنن.کار خوبی کردم ردش کردم؟؟ولی علتشو نگفتم بهشون .مامانش همش گفت چراااا انگار روحشونم بی خبره 😒تو دلم میمونههه که نگفتم.به نظرتون بگم؟
مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫 👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی سِز(سزارین) آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی کنجد😱دوزپسر😟خودم پز به ما چه،به توچهمن توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓
اینکه به شما تعارف نکرده یا به مامانتون نگفته بفرمایید شاید حواسش نبوده ولی اینکه خداحافظی نکرده ویا به شما تعارف نکرده که اول ازاتاق برین بیرون بد بوده
اگه درکل ادم بی ادبی بوده خوب کردین ردش کردین
این الطالب بدم المقتول بکربلا. السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)
دلش هم راضی نباشه دلیل نمیشه که اونجوری بی احترامی کنه
فوقش مراسم خواستگاری رو تحمل میکرد و میرفت و میگفت مورد پسندم نبود
همیشه که نباید دخترا بپسندن
رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی.......... اگه توی یه کشوری،درآمدِ یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست،،،،به این معنی هست که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغزِ خالیشون........ ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم پس یه لطفی در حقمون بکن،اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن🖤.......... 🌨️ اسفندیِ جذاب🌨️
خب منم اینجوری اخلاقم مثل این خاستگاره ببین یکسری ادما زیاد حساس و تشریفاتی نیستن شما حساس بودی یکم چند روز پیش به داداشم میگم لباس بهت میاد چقدر گفت ۱ ماه خریدم ... الان دیدی در کل سخت نگیر زیاد بنظر خورت بی احترامی کرده اما اینطور نیست
سعی کردن ما رو دفن کنن قافل از این که ما بذر بودیم. .....اونهایی که تکی پرواز میکنن قویترین بالهارو دارن.....نمیشه حرکت قبلی برگردون اما میشه حرکت بعدیو بهتر انجام داد
من هیچ جاش ناراحتم نکرد فقط اینکه نسبت به هنر شما هیچ واکنشی نشون نداده خورد تو ذوقم.
از این مردایی هست که دنیای تغییراتم تو چهرت انجام بدی هیچ واکنشی نداره.
درواقع برای بدست اوردن دل شما انگار هیچ تلاشی نکرده
خدایا شکرت🙏ممنون که به من یه فندق هدیه دادی قول میدم از هدیه باارزشت به خوبی مراقبت کنم.لطفا برای همه کسایی که منتظر این هدیه از جانب خدا هستن یه صلوات بفرستین🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد🌹(00/06/26)
وای منم یه جا وارد میشم در حال سلام و احوالپرسی کسی برام بلند میشه نمیفهمم اون هفته یه پیرزن جلو پام بلند شد متوجه نشدم بعد که از اتاق رفتم بیرون فهمیدم کلی خجالت کشیدم که نگفتم بفرمایین بلند نشین شاید اونم هول شده بوده