2777
2789
عنوان

رفتاره خاستگاره تو اتاق...

| مشاهده متن کامل بحث + 1589 بازدید | 83 پست
پس جای فکر کردن نداره که نه؟

نه عزيزم

خدا رو شكر كن كه شخصيتش واست رو شده

وقتي شما به اين موارد حساسي ولي ايشون بيخيال، مطمئن باش در آينده مشكلات زيادي رو يا بايد تحمل ميكردي يا ميجنگيدي يا پا پس ميكشيدي.

قطعا ايشون ويژگيهاي رفتاري ديگه هم داشتن. چون تو اين مراسم پسر سعي ميكنه نهايت ادب و فهمش رو خرج كنه

پس يه لحظه هم شك نكن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سري بعد زيرشلواري هم مياره تا شام نخوره نميره

😁😁😁

سعی کردن ما رو دفن کنن قافل از این که ما بذر بودیم. .....اونهایی که تکی پرواز میکنن قویترین بالهارو دارن.....نمیشه حرکت قبلی برگردون اما میشه حرکت بعدیو بهتر انجام داد
چه قدر حرص خوردم. بخداااا.نگم تو دلم میمونه اخه 😫

ولش بابا اعصابتو خورد نکن

من یه خواستگار داشتم با چند کیلو سبیل و پشم با این که میدونست من چطوری هستم و چطوری میگردم و پوششم چطوره اومدن و پسره گفت از این به بعد چادر میپوشی و هر جا رفتی با مامانم میری و درس خوندن تعطیل و....

گفتم بجای زن برو خدمتکار بگیر عمو،،،،همون جلوی جمع گفتم سری بعد تشریف نیارید

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی..........                                                               اگه توی یه کشوری،درآمدِ یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست،،،،به این معنی هست که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا  مغزِ خالیشون........                                                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم     اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم           پس یه لطفی در حقمون بکن،اگه دوسمون داری  زیاد ناز نکن🖤..........‌                                                                                                  🌨️⁩ اسفندیِ جذاب⁦🌨️⁩
خب منم اینجوری اخلاقم مثل این  خاستگاره ببین یکسری ادما زیاد حساس و تشریفاتی نیستن  شما حس ...

بعضی چیزا تشریفاتی نیست توی بعضی موقعیتا بعضی رفتارا وجه خوبی نداره یا بی اهمیت بودن و خنثی بودن بیش از حد

بگو آره با این اخلاق مسخرت الان دوتا دوتا بهت زن میدادن 😏 بیخیال بابا اُملت بوده 😒

سلام آبجی جونم صحبت بخیر خوبی عزیزم روز نیایش مبارک باشه 😘💖🌹

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 

مامانش چه چوریه ازینا که زیاد زبون میریزن یا ن عین خودش بووود!!؟چون اینا که مادرشون زیاد زبون براشون میریزه خیلی قد هستن و مغرور!

من از آن وقت که دربند  توام آزادم  
وااااای پیرم کرد چند سال🤐

دندون لقو کندی انداختی دور

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

سلام آبجی جونم صحبت بخیر خوبی عزیزم روز نیایش مبارک باشه 😘💖🌹

سلام علیکم خواهر خوبم 💕🌺

ممنون از لطفتون 🙏🌹 صبح شمام بخیر

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی..........                                                               اگه توی یه کشوری،درآمدِ یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست،،،،به این معنی هست که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا  مغزِ خالیشون........                                                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم     اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم           پس یه لطفی در حقمون بکن،اگه دوسمون داری  زیاد ناز نکن🖤..........‌                                                                                                  🌨️⁩ اسفندیِ جذاب⁦🌨️⁩
آره کار خوب و درستی کردی که ردش کردی  مردی که انقد بی توجه و بی ذوق شوق باشه پیرت میکنه تو زند ...

اره واقعن حتی گفتم بذا جلسه دوم بیاد زود تصمیم نگیرم که بازممم همون طور بود.مورداشم یکی دوتا نیس خیلیهههه.به نظرت علتشو به مامانش بگمم خیلی حالم از بی ادبیش گرفته🤐

علتو نگفتی کار بدی نکردی چون در واقع مث خودشون برخورد کردی

کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی  نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...
جای فکر کردن که نداش درستع؟

اره درسته خیالت راحت

از همون سلام نکردنش بگیر

مگه میشه سلام نکنه😐سر تکون بده😐

تیکر یک سالگی پسری😍خدایا شکرت🧿گل پسرم 1400/11/29 بدنیا اومد💕من اگه برای مامان و بابام دختر خوبی نبودم اگه برای برادرام خواهر خوبی نبودم اگه برای همسرم زنِ خوبی نبودم ؛؛؛  میخوام برای تو عشقِ مامان،همه کسِ مامان، نفسِ مامان،گل پسرِ مامان مادر خوبی باشم /هاکانم😍 / خدایا خودت کمکم کن این آخرین شانس منه/میشه لطفا دعا کنین نی نی مون رو صحیح و سالم بغلم بگیریم❤😘