2777
2789
عنوان

عشق 12 سال

758 بازدید | 51 پست

سلام بچه ها من همیشه خیلی توی این سایت واسه هرچی میومدم نظرهارو میخوندم امروز اولین بار خودم ثبت نام کردم تا بیام سر موضوعی با شماها مشورت کنم من متولد 75 هستم ۱۲ سال هست من و آقا پسری که متولد 67 هست همدیگرو دوست داریم خانواده ی من مخالف هستن چون اولش پدرم میگفت باهم دوست هستید این پسر تز خط قرمز من گذشته بعدش گفتن تحصیلات نداره رفت درسشو خوند لیسانس... گفتن خونه نداره رفتن ۲۰۰ متر خونه ویلایی ساخت.... و همش این پسرو کوچیکش کردن این پسر گفت من زندان هیچی نمیترسم و بخاطر پریناز به زندان خواهم رفت... و تا ۶۰ سالگی هم بشود بخاطرش صبرمیکنم.... 

توروخدا شماها کمکم کنید من چیکار کنم بنظرت ازدواجم با ایشون به صلاح هست یا نه؟ توروخدا باهم صادق باشید‌... همچین مردی میتونه بد باشه.؟

سلام من عضو گروه تلگرامی در آمد زایی گروهی از اینستاگرام هستم این تاپیکو بخونید و اگه مایل به همکاری بودین خصوصی پیام بدین تا لینک گروه رو بدم بهتو⁦ن ⁦❤️⁩

https://www.ninisite.com/discussion/topic/6879797/اگه-حدود-۵هزار-نفر-بیاین-هممون-در-آمد-پیدا-میکنیم

هدف من از تاپیکام خنده و سرگرمی و اوردن لبخند روی لب شماست‌.حتی اگه بتونم یه نفرو بخندونم برام ارزش داره  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا بهش‌نمیدنت؟

چون پدرم که چون ماباهم دوست بودیم سر لج و لجازی افتاده و مادرمم همش دنبال فردی که دکتر باشه هست میگه داماد خواهرم فلان موقعیتووداره خجالت میکشم..بخدا پیششون بشینید گریه میکنند هرکاری میکنند که نظر طرف مقابل رو به خودشون جلب کنند

خب چیکار کنیم یعنی درسته من انتخابش کنم و برم از اینجا؟

اره

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️