2777
2789
عنوان

عشق 12 سال

| مشاهده متن کامل بحث + 758 بازدید | 51 پست
بنده خدا همه جوره داره خودشو به در و دیوار میکوبه بعد شما هنوز شک دارید؟!

نه شک ندارم...ولی منم یک دخترم آرزوم این بوده مثل دخترای دیگ واسم گل و شیرینی بیارن بیان خونمون خواستگاری یا وقتی من و ایشون ازدواج کردیم یکشبایی مثل روز مادر روز پدر گل و شیرینی بگیریم بیاریم خونه مادرم‌منم آرزوم بوده خانوادگی همه باهم بریم مسافرت...دلم نمیخواست اینطوری بشه خدا شاهده از ۷ سالگی خوراکی هامو میدادم به دوستاییم که وضع شون خوب نبود... نمیدانم به کدامین گناه وصیعتم اینطوری شده😔😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم من تا الان خجالت میکشیدم اینطوری بگم به بابام دلم میخواست آرزوم بود ازدواجم مثل همه ی دخترای د ...

من همسرم تمام ملاکای پدرم رو داشت.دلیل پدرم چیز دیگه ای بود.

خیلی خوبن باهم.مثل پسرشون.طرف مشورتشون‌حتی.

اره خداروشکر

💕

شما متاهل هستید؟  و اینکه بخدا توی دوراهی بدی هستم بخدا همش شبها کابوس میبینم همش تنم به لرزه ...

کمکی از دستم بر میتد؟

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️
کمکی از دستم بر میتد؟

اول به حق خانم فاطمه ی زهرا قسم تون میدم واسمون دعا کنید خدا رو به حقانیتش قسم بدید... بخدا اینجا همین لحظه که دارم مینویسم اذان مغرب رو دارن میگن به همین اذان جوانیم بره زیر خاک‌ دروغ بگم دلم من خیلی خون هست... خسته شدم دلم میخواد تشکیل زندگی بدم... بعد از دعاهم اگر راهی به ذهن شما عزیزان رسید اگر از کسی تونستید بپرسید بهم بگید کمکم کنید که چطوری عمل کنم که قضیه ام حل بشه ..😔😔😔 هر راه ارتباطی هم بخوان میدم😔😔 بخدا به بزرگی خدا خسته شدم منم دلم یک ذره خوشی میخاد منم جوونم😔😔