2777
2789
عنوان

عشق 12 سال

| مشاهده متن کامل بحث + 758 بازدید | 51 پست
ان شاالله که همه چی درست بشه💚خانوادتم کوتاه میان

برام دعا کنید اخه چقدر صبر‌کنیم همه چی درست بشه.. بخدا من کارشناسی تلویزیون‌دارم ۴۰۰ تا شاگردم دارم و افراددمختلفی بامن مشورت میکنند ولی در قضیه خودم موندم....دیگ دلم میخواد تشکیل زندگی بدیم هرشب دارم زجر میکشم

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

بیا به حرف من گوش کن.خودت و پسره دوتایی برین پیش مشاور.صحبت کنید چندجلسه اخرش اگر صلاح دونست میکه پد ...

من با خانوادم پیش چندین مشاور های معروف کشور رفتیم ولی تا حالا با پسر نرفتم...اخه بابام اینا از هر مشاوری که طرفداری مارو بکنه میگن این حالیش نیست نمیفهمه از ماکه پدر و مادریم بیشتر نمیفهمه که....

من با خانوادم پیش چندین مشاور های معروف کشور رفتیم ولی تا حالا با پسر نرفتم...اخه بابام اینا از هر م ...

ن با خود پسره برین.اگر درصدی مشاور تشخیص نداد به درد هم نمیخورین.دیگه ولش کنین سخته ولی حرفش درسته

ن با خود پسره برین.اگر درصدی مشاور تشخیص نداد به درد هم نمیخورین.دیگه ولش کنین سخته ولی حرفش درسته

من با تست شخصیت کاملا موافقم در ۲۵ ابان ۹۹ میخواستم بریم پیش جناب اقای دکتر افروز تست شخصیت بدیم...ولی پدرم حمله کرد به من ..و پدرم دندون مصنوعی داره دستمو با دندون مصنوعی گاز گرفت دندونش دراومد دستم تا سه هفته یک ماه جای کبودی و دردش نمی رفت... اینکارو کرد که چرا توی کرونا میگی بریم پیش دکتر اقروز... دختر باید حیا داشته باشه چرا داری میگی شوهر میخوام......با اینکه من هیجی نگفتم میگن این رفتارارو میکنی ینی من شوهر میخوام😔

نمیخواد به بابات بگی .مشاورها انلاین ویزیت میکنن .مثل تماس تصویری .شما الان ۲۵ سالته .پدرت درسته غیرت داره اما تا کی قراره مجرد باشی؟ادم تا کی باید بشینه؟باهاسون صحبت کن .بگو ن هوسه ن عشق بچگانه است.ما دونفر عاقلیم .

نمیخواد به بابات بگی .مشاورها انلاین ویزیت میکنن .مثل تماس تصویری .شما الان ۲۵ سالته .پدرت درسته غیر ...

آره جدیدا یک سامانه اومده همه جور دکتر داره مشاوره ویدیویی خیلی اتفاق خوبیه اینجوری میشه یکاری کنم... و ویدیویی بحرفم... چون در غیر این صورت من الان ۴ ساله نمیزارنم از خونه برم بیرون...با خودشون بیاد برم و بیام...قلبم بخدا خیلی درد میکنه....من اینی شما گفتیو بهشون گفتم میگن تو عاقل نیستی تورو اگر دانشگاه و اداره ها و مردم قبول دارن ولی در این زمینه گولت زده این پسر واسه همین عاقل نیستی... 

نمیدونم بقیه چقدر با من همراهی میکنم ولی دلم میخواد مثل مجنون که یک شب تا صب به درگاه خدا گریه کرد ... یک شب از زبان کل مردم به درگاه خدا بخوام... ینی اگر همه بامن همکاری کنند اونایی دلشون میخواد عاشقا بهم برسن‌..امشب به درگاه خدا هممون دعاکنیم... تا خدا بهمون نظری کنه‌.. 

بخدا قلبم داره اتیش میگیره