2777
2789

سلام 

لطفا نیاین بگین این چه کاریه ؟

اینجوریه و اونجوریه گوش من و امثال من از این حرفها پره 

اگر میتونید کمکی کنید ،که فشار زیادی رومونه 

اگر نه ......

نمیدونم عزیزم . ولی ان شاءالله براتون خیر باشه

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنونم🌹

❤️❤️❤️

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️
سلام  مطمئنید که با آی وی اف بوده؟؟؟ ممنون جواب دادین

اون ک دیگ صد در صده منم میخام انجام بدم البته ۴ یا ۵ سال دیگ 

ببین تو خیلی گلی ولی ما دیگ باغچمون جا نداره😎بالاخره توی ۱۸ بهمن  ۹۹ بی بی چکم مثبت شد .کنجد مامان خوش اومدی 🥰🤩😘کنجد دوم مامان تو ۸ آبان ۱۴۰۱ ب دلم خوش اومدی😍🤩🤌

توی تعیین جنسیت اصلا اشتباه نمیشه جنسیت اونم ای وی اف چون اسپرم هارو جدا میکنن 

ببین تو خیلی گلی ولی ما دیگ باغچمون جا نداره😎بالاخره توی ۱۸ بهمن  ۹۹ بی بی چکم مثبت شد .کنجد مامان خوش اومدی 🥰🤩😘کنجد دوم مامان تو ۸ آبان ۱۴۰۱ ب دلم خوش اومدی😍🤩🤌
اره خیلی ها با آی وی اف پسردار شدن. ولی یک بنده خدایی رو دیدم متاسفانه دختر حامله شد با آی وی اف. در ...

اون تعیین جنسیت نبوده