2777
2789
عنوان

کسی رو دیدین تعیین جنسیت موفق باivf؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1348 بازدید | 50 پست
تعیین جنسیت بود. خانم سن بالا بود و پسر میخواست.

اخه اصلا امکان نداره چون اسپرم جدا میشه 

ببین تو خیلی گلی ولی ما دیگ باغچمون جا نداره😎بالاخره توی ۱۸ بهمن  ۹۹ بی بی چکم مثبت شد .کنجد مامان خوش اومدی 🥰🤩😘کنجد دوم مامان تو ۸ آبان ۱۴۰۱ ب دلم خوش اومدی😍🤩🤌

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه اصلا امکان نداره چون اسپرم جدا میشه 

دیگه من دیدم حامله بود و بیس میلیونم هزینه آی وی اف و تغیین جنسیت کرده بود. دکترم گفت صد درصدی نیس این کار. در واقع زن طفلی رو گول زد. هنوزم بچه به دنیا نیومده.

دیگه من دیدم حامله بود و بیس میلیونم هزینه آی وی اف و تغیین جنسیت کرده بود. دکترم گفت صد درصدی نیس ا ...

هزینه ای وی اف تعیین جنسیت بین ۳۰ تا ۴۰ میلیونه عزیزم 

ببین تو خیلی گلی ولی ما دیگ باغچمون جا نداره😎بالاخره توی ۱۸ بهمن  ۹۹ بی بی چکم مثبت شد .کنجد مامان خوش اومدی 🥰🤩😘کنجد دوم مامان تو ۸ آبان ۱۴۰۱ ب دلم خوش اومدی😍🤩🤌
اون ک دیگ صد در صده منم میخام انجام بدم البته ۴ یا ۵ سال دیگ 

آره احتما پسر بودنش و جنس داخواه زیاده اما احتمال مثبت شدن انتقال در جنینهای پسر خیلی کمه من که حتی یک نفر رو ندیدم توی اینترنت  و سایت ها حرفش هست اما یک نفرم نگفته که من با تعیین جنسیت موفق پسردار شدم 

معمولا جواب انتقالشون منفی هست میگن همین تعیین جنسیت کردنشون جنین رو ضعیف میکنه 😔

آره احتما پسر بودنش و جنس داخواه زیاده اما احتمال مثبت شدن انتقال در جنینهای پسر خیلی کمه من که حتی ...

ن کی گفته . اونا جنین های قوی رو میزارن البته اگ جای خوب بری من برای این بارداریم ک ای یو ای بود رفتم نوین مشهد اونجا خیلیا برای تعییین جنسیت حتی از کشور های دیگ میومدن 

من دارم میرم مام گرونترین و بهترین میگن  ۴۵ میلیون هزینشه

پس نگران چی هستی ؟

بله عزیزم ای وی اف بود تو رشت انجام داده بودن چون شهر ما ای وی اف با تعیین جنسیت هنوز انجام نمیدن وب ...

خدا خیرت بده 

کمی آروم گرفتم 

هزینه برام سخته اما با توکل بخدا دارم زورمو میزنم 

مرسی عزیزم