ببین تو خیلی گلی ولی ما دیگ باغچمون جا نداره😎بالاخره توی ۱۸ بهمن ۹۹ بی بی چکم مثبت شد .کنجد مامان خوش اومدی 🥰🤩😘کنجد دوم مامان تو ۸ آبان ۱۴۰۱ ب دلم خوش اومدی😍🤩🤌
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
دیگه من دیدم حامله بود و بیس میلیونم هزینه آی وی اف و تغیین جنسیت کرده بود. دکترم گفت صد درصدی نیس این کار. در واقع زن طفلی رو گول زد. هنوزم بچه به دنیا نیومده.
دیگه من دیدم حامله بود و بیس میلیونم هزینه آی وی اف و تغیین جنسیت کرده بود. دکترم گفت صد درصدی نیس ا ...
هزینه ای وی اف تعیین جنسیت بین ۳۰ تا ۴۰ میلیونه عزیزم
ببین تو خیلی گلی ولی ما دیگ باغچمون جا نداره😎بالاخره توی ۱۸ بهمن ۹۹ بی بی چکم مثبت شد .کنجد مامان خوش اومدی 🥰🤩😘کنجد دوم مامان تو ۸ آبان ۱۴۰۱ ب دلم خوش اومدی😍🤩🤌
اون ک دیگ صد در صده منم میخام انجام بدم البته ۴ یا ۵ سال دیگ
آره احتما پسر بودنش و جنس داخواه زیاده اما احتمال مثبت شدن انتقال در جنینهای پسر خیلی کمه من که حتی یک نفر رو ندیدم توی اینترنت و سایت ها حرفش هست اما یک نفرم نگفته که من با تعیین جنسیت موفق پسردار شدم
معمولا جواب انتقالشون منفی هست میگن همین تعیین جنسیت کردنشون جنین رو ضعیف میکنه 😔
آره احتما پسر بودنش و جنس داخواه زیاده اما احتمال مثبت شدن انتقال در جنینهای پسر خیلی کمه من که حتی ...
ن کی گفته . اونا جنین های قوی رو میزارن البته اگ جای خوب بری من برای این بارداریم ک ای یو ای بود رفتم نوین مشهد اونجا خیلیا برای تعییین جنسیت حتی از کشور های دیگ میومدن
من دارم میرم مام گرونترین و بهترین میگن ۴۵ میلیون هزینشه
پس نگران چی هستی ؟