2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 48 پست
به نظرتون چرا

نمیدونم

کلا خیانت توجیهی نداره

شما نمیدونید چرا؟

واقعا اگه میدونید بگید

فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن 
نمیدونم چرا واقعا آخه خودمو نزنم همش اوندبزنم ممکنه بکشمش 

من همیشه میگفتم کسایی که کتک میخورن مثلا از شوهرشون 

خب اونا هم بزننش ولی همیشه میگم اگه به کشتنش ختم بشه چی میشه؟

خیانت که دیگه بدتر

فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من همیشه میگفتم کسایی که کتک میخورن مثلا از شوهرشون  خب اونا هم بزننش ولی همیشه میگم اگه به کش ...

آره باید کوتاه اومد

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم
مجردم ولی خدا اون روزو نیاره ، مجبورم تحمل کنم جدا شم دشمن شاد میشممم و اینو من نمیخام

چرا آخه؟

به خاطر شاد نشدن بقیه آدم زندگیشو خراب کنه

چرا آخه؟ به خاطر شاد نشدن بقیه آدم زندگیشو خراب کنه

چون اگ زندگیتو خراب نکنی بهتره تا اینک جدا شی بقیه بهت بخندن ،  ت زندگی من همه دشمنن ، حتی هم خونام 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
نه نمیدونم مگه دو نفر اوایل زندگیشون نباید بینشون عشق  و ... باشه

آره منم خیلی تعجب میکنم

اگه میتونید غیر مستقیم یه کمکی کنید

چون اینجوری پیش بره

بعدا تو زندگی به مشکل میخورن

الان هفت ساله با این درد‌دارم زندگی میکنم

آخه چرا؟

ببخشید نپرسم بهتره 

بخشیدم 🖤

چون اگه پیش بیاد نمیتونم ببخشم 

چیزی نمیگم 

چون واقعا درکش برام سخته

روانشناسا هم میگن باید بخشید ولی من فکرشم نمیتونم بکنم

میترسم پسره خیلی طاهر موجهی داره دختره داغون میشه چی بگم شاید پسر اومد سر عقل

مستقیم نگید به هیچ عنوان

یه جوری که نفهمن شما گفتید

ببخشید ولی کسی که از الان داره خیانت میکنه

امیدی به بعدش نیست

والا همین چندماه پیش شوهرم خیانت جنسی کرد.داغون داغون شدم حس کسی رو داشتم که انگار بهش تجاوز شده انقدر بهم ریختم اما چون اعتقادم به خدا خیلی قویه اون مانع شد از اینکه بیشتر داغون شم و به کمک خدا و عقل و منطقم خودم رو از افسردگی که داشتم واردش میشدم نجات دادم.شوهرمم چون مرد واقعا همه چیز تمومیه و با شناختی که ازش دارم مطمن بودم گول خورده و از ته قلب پشیمونه منم بخشیدمش و به اون و خودم و زندگیم یک فرصت دوباره دادم الانم خداروشکر راضی ام.گاهی اوقات میاد این واقعه تو دهنم اما من قویتر از افکار منفی هستم و سریع خودم رو از این افکار میکشم بیرون.

چون اگه پیش بیاد نمیتونم ببخشم  چیزی نمیگم  چون واقعا درکش برام سخته روانشناسا هم میگن ...

منم مثل شما فکر میکردم همیشه میگفتم خیانت و دست بزن داشتن مرد رو نمیشه بخشید ...

ولی ...

کاش هیچکس بین دو راهیِ بچش و خیانت نمونه

دوست عزیز ، با احترام ...اگ با نظرم مخالفی لطفا ریپلی نکن عزیزم  ، چون من حوصله ی بحث ندارم ! از نظر بنده شما حرف بعدیت هم درسته 😉 بی ادب ها ب هیچ عنوان ریپلی نکنن چون جوابشونو نمیدم ضایع میشن 😂🤣
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز