2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 48 پست
مرسی گلم برم ببینم میتونم بخوابم🌹

ولی ببین اگه تونستی یه کمکی بکن به دختره

فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

میدونم ولی ببخشید اینجوری میگم نمیخوام ناراحتتون کنم ولی حس میکنم انگار بهم توهین شده و نمیتونم بب ...

نه عزیزم ناراحت نمیشم نظر شماهم محترمه و هرکس از دید خودش ب دنیا نگاه میکنه ...

میدونی وقتی ب طلاق فکر میکردم بچم یه طرف قضیه بود طرف دیگه این که حالا اگه از همسر فعلی جدا شدم و بعدی هم همین کارو کرد یا حتی بدتر بازم جدا بشم و بعدی و ... اونوقت چی ؟

بخاطر همین افکار و دل دخترم ک بی نهایت پدرش رو دوست داره نتونستم جدایی رو انتخاب کنم با اینکه با وجود گذشت ۵ سال هنوز فراموش نشده ...

دوست عزیز ، با احترام ...اگ با نظرم مخالفی لطفا ریپلی نکن عزیزم  ، چون من حوصله ی بحث ندارم ! از نظر بنده شما حرف بعدیت هم درسته 😉 بی ادب ها ب هیچ عنوان ریپلی نکنن چون جوابشونو نمیدم ضایع میشن 😂🤣