2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 48 پست
منم مثل شما فکر میکردم همیشه میگفتم خیانت و دست بزن داشتن مرد رو نمیشه بخشید ... ولی ... کاش هیچکس ...

میدونم ولی ببخشید اینجوری میگم نمیخوام ناراحتتون کنم

ولی حس میکنم انگار بهم توهین شده

و نمیتونم ببخشم چون خط قرمزمه

جدا شدن با بچه هم قطعا سخت تره ولی بازم انتخابش میکنم

امیدوارم موفق و خوشبخت باشید

فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بخاطر دوتا‌ بچم تحمل کردم

خب معمولا هم کسایی که تحمل میکنن بچه دارن

من توی یه سایتی خوندم که آقایون و خانمایی بودن که به خاطر بچه تحمل میکردن  ولی بازم میگم چون تحت هیچ شرایطی نمیتونم با خیانت کنار بیام درک نمیکنم

امیدوارم موفق و خوشبخت باشید

فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن 
چی بگم چی بگم چی بگم که چند روزه نه خواب دارم نه خوراک

من بودم یه جوری بهش میگفتم

چون خودمو یه لحظه میذارم به جاش سخته واقعا

والا همین چندماه پیش شوهرم خیانت جنسی کرد.داغون داغون شدم حس کسی رو داشتم که انگار بهش تجاوز شده انق ...

روانشناسا هم بخششو توصیه میکنن ولی بستگی داره

من خیانتو(هر خیانتی مدلش فرق نمیکنه)

کلا نمیتونم ببخشم و خط قرمزمه

اصلا درک نمیکنم کسی بتونه ببخشه

من بودم یه جوری بهش میگفتم چون خودمو یه لحظه میذارم به جاش سخته واقعا

پسره خیلی ظاهرش موجه خیلی دختر داغون میشه

اخه مگه میشه ادم زن عقدی داشته باشه بعد با یکی دیگه هم رل بزنه مگه از سر دوستی دختر نگرفته چه زود اخه افتاده دنبال هرزه پریدن

مگه الان نباید تمام عشقش زنش باشه؟؟؟؟

شما بگو

پسره خیلی ظاهرش موجه خیلی دختر داغون میشه اخه مگه میشه ادم زن عقدی داشته باشه بعد با یکی دیگه هم رل ...

آره دیگه الان که ازدواج کرده دیگه مشکلش چیه

تازه عقد کردن؟

حدست چیه یعنی دختررو دوس نداره؟

نمیدونم آخه دوست نداشت چرا ازدواج کرد

نمیشناسمش که بتونم بگم قصدش چیه

ولی کلا کسی که خیانت میکنه 

معمولا براش اینکه ازدواج کرده باشه

یا نه(مثلا نامزدی) مهم نیست

نمیدونم آخه دوست نداشت چرا ازدواج کرد نمیشناسمش که بتونم بگم قصدش چیه ولی کلا کسی که خیانت میکنه&n ...

مهم نیست نامزد داشته باشی و بری به یه نفر دیگه بگی قربونت برم جانم شبت بخیر دلم برات تنگ شده

مهم نیست نامزد داشته باشی و بری به یه نفر دیگه بگی قربونت برم جانم شبت بخیر دلم برات تنگ شده

برای کسی که خیانت میکنه مهم نیست دیگه 

اگر غیر از این بود فکر خیانتم نمیکرد

چی میشه که مهم نیست؟

به ذات آدما بستگی داره

من کنجکاوم که بدونم دختررو دوس داره؟

واقعا نمیدونم

ولی فکر نمیکنم آدم کسیو دوست داشته باشه و خیانت کنه

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

مشاوره

__abra__ | 21 دقیقه پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز