khodaaam مدیر عضویت: 1400/03/22 تعداد پست: 12676 عنوان خیانت | مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 48 پست خدا نکنه برای کسی پیش بیادولی خدایی نکرده اگه بهت خیانت بشه چیکار میکنیمیدونم فکرشم اذیت کنندسفقط راستشو بگید فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن 1400/04/27 | 02:31 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
khodaaam مدیر استارتر عضویت: 1400/03/22 تعداد پست: 12676 منم مثل شما فکر میکردم همیشه میگفتم خیانت و دست بزن داشتن مرد رو نمیشه بخشید ... ولی ... کاش هیچکس ... میدونم ولی ببخشید اینجوری میگم نمیخوام ناراحتتون کنمولی حس میکنم انگار بهم توهین شدهو نمیتونم ببخشم چون خط قرمزمهجدا شدن با بچه هم قطعا سخت تره ولی بازم انتخابش میکنمامیدوارم موفق و خوشبخت باشید فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن
چکاوکم_من عضویت: 1399/07/18 تعداد پست: 15762 مستقیم نگید به هیچ عنوان یه جوری که نفهمن شما گفتید ببخشید ولی کسی که از الان داره خیانت میکنه ام ... چی بگم چی بگم چی بگم که چند روزه نه خواب دارم نه خوراک
khodaaam مدیر استارتر عضویت: 1400/03/22 تعداد پست: 12676 بخاطر دوتا بچم تحمل کردم خب معمولا هم کسایی که تحمل میکنن بچه دارنمن توی یه سایتی خوندم که آقایون و خانمایی بودن که به خاطر بچه تحمل میکردن ولی بازم میگم چون تحت هیچ شرایطی نمیتونم با خیانت کنار بیام درک نمیکنمامیدوارم موفق و خوشبخت باشید فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن
khodaaam مدیر استارتر عضویت: 1400/03/22 تعداد پست: 12676 چی بگم چی بگم چی بگم که چند روزه نه خواب دارم نه خوراک من بودم یه جوری بهش میگفتمچون خودمو یه لحظه میذارم به جاش سخته واقعا فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن
khodaaam مدیر استارتر عضویت: 1400/03/22 تعداد پست: 12676 والا همین چندماه پیش شوهرم خیانت جنسی کرد.داغون داغون شدم حس کسی رو داشتم که انگار بهش تجاوز شده انق ... روانشناسا هم بخششو توصیه میکنن ولی بستگی دارهمن خیانتو(هر خیانتی مدلش فرق نمیکنه)کلا نمیتونم ببخشم و خط قرمزمهاصلا درک نمیکنم کسی بتونه ببخشه فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن
چکاوکم_من عضویت: 1399/07/18 تعداد پست: 15762 من بودم یه جوری بهش میگفتم چون خودمو یه لحظه میذارم به جاش سخته واقعا پسره خیلی ظاهرش موجه خیلی دختر داغون میشهاخه مگه میشه ادم زن عقدی داشته باشه بعد با یکی دیگه هم رل بزنه مگه از سر دوستی دختر نگرفته چه زود اخه افتاده دنبال هرزه پریدنمگه الان نباید تمام عشقش زنش باشه؟؟؟؟شما بگو
khodaaam مدیر استارتر عضویت: 1400/03/22 تعداد پست: 12676 پسره خیلی ظاهرش موجه خیلی دختر داغون میشه اخه مگه میشه ادم زن عقدی داشته باشه بعد با یکی دیگه هم رل ... آره دیگه الان که ازدواج کرده دیگه مشکلش چیهتازه عقد کردن؟ فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن
چکاوکم_من عضویت: 1399/07/18 تعداد پست: 15762 آره دیگه الان که ازدواج کرده دیگه مشکلش چیه تازه عقد کردن؟ حدست چیه یعنی دختررو دوس نداره؟
khodaaam مدیر استارتر عضویت: 1400/03/22 تعداد پست: 12676 حدست چیه یعنی دختررو دوس نداره؟ نمیدونم آخه دوست نداشت چرا ازدواج کردنمیشناسمش که بتونم بگم قصدش چیهولی کلا کسی که خیانت میکنه معمولا براش اینکه ازدواج کرده باشه یا نه(مثلا نامزدی) مهم نیست فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن
چکاوکم_من عضویت: 1399/07/18 تعداد پست: 15762 نمیدونم آخه دوست نداشت چرا ازدواج کرد نمیشناسمش که بتونم بگم قصدش چیه ولی کلا کسی که خیانت میکنه&n ... مهم نیست نامزد داشته باشی و بری به یه نفر دیگه بگی قربونت برم جانم شبت بخیر دلم برات تنگ شده
khodaaam مدیر استارتر عضویت: 1400/03/22 تعداد پست: 12676 مهم نیست نامزد داشته باشی و بری به یه نفر دیگه بگی قربونت برم جانم شبت بخیر دلم برات تنگ شده برای کسی که خیانت میکنه مهم نیست دیگه اگر غیر از این بود فکر خیانتم نمیکرد فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن
چکاوکم_من عضویت: 1399/07/18 تعداد پست: 15762 برای کسی که خیانت میکنه مهم نیست دیگه اگر غیر از این بود فکر خیانتم نمیکرد چی میشه که مهم نیست؟
khodaaam مدیر استارتر عضویت: 1400/03/22 تعداد پست: 12676 چی میشه که مهم نیست؟ به ذات آدما بستگی داره فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن
چکاوکم_من عضویت: 1399/07/18 تعداد پست: 15762 به ذات آدما بستگی داره من کنجکاوم که بدونم دختررو دوس داره؟
khodaaam مدیر استارتر عضویت: 1400/03/22 تعداد پست: 12676 من کنجکاوم که بدونم دختررو دوس داره؟ واقعا نمیدونمولی فکر نمیکنم آدم کسیو دوست داشته باشه و خیانت کنه فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن