راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
من همیشه میگفتم کسایی که کتک میخورن مثلا از شوهرشون خب اونا هم بزننش ولی همیشه میگم اگه به کش ...
آره باید کوتاه اومد
ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماریهای دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی در حد توان پاسخ میدم
والا همین چندماه پیش شوهرم خیانت جنسی کرد.داغون داغون شدم حس کسی رو داشتم که انگار بهش تجاوز شده انقدر بهم ریختم اما چون اعتقادم به خدا خیلی قویه اون مانع شد از اینکه بیشتر داغون شم و به کمک خدا و عقل و منطقم خودم رو از افسردگی که داشتم واردش میشدم نجات دادم.شوهرمم چون مرد واقعا همه چیز تمومیه و با شناختی که ازش دارم مطمن بودم گول خورده و از ته قلب پشیمونه منم بخشیدمش و به اون و خودم و زندگیم یک فرصت دوباره دادم الانم خداروشکر راضی ام.گاهی اوقات میاد این واقعه تو دهنم اما من قویتر از افکار منفی هستم و سریع خودم رو از این افکار میکشم بیرون.
چون اگه پیش بیاد نمیتونم ببخشم چیزی نمیگم چون واقعا درکش برام سخته روانشناسا هم میگن ...
منم مثل شما فکر میکردم همیشه میگفتم خیانت و دست بزن داشتن مرد رو نمیشه بخشید ...
ولی ...
کاش هیچکس بین دو راهیِ بچش و خیانت نمونه
دوست عزیز ، با احترام ...اگ با نظرم مخالفی لطفا ریپلی نکن عزیزم ، چون من حوصله ی بحث ندارم ! از نظر بنده شما حرف بعدیت هم درسته 😉 بی ادب ها ب هیچ عنوان ریپلی نکنن چون جوابشونو نمیدم ضایع میشن 😂🤣