2777
2789
عنوان

رمان من + ایده

207 بازدید | 35 پست

سلام عزیزان 

دارم یه رمان می نویسم با موضوع ≪ در تمنا او ≫

داستان راحب دختری 16 ساله هست به نام تیانا که عاشق دکتر 24 ساله میشه

اول رمان مادرش میمیره و داستان آغاز میشه

حالا بنظر شما چطور ادامه بدم ؟

غمگین_عاشقانه هست

یه ایذه هایی دارم اما از شما با سلیقه ها هم نظر میخوام   

ایده من اینه : 

مشخص میشه پدر تیانا درواقع ناپدری اوست و وقتی از کار اخراج میشه تیانا و بیرون از خونه به دنبال کار میبره 

وقتی می بینه درامد خوبی ندارن برای اینکه از دستش راحت بشه تصمیم می گیره اونو به سهر دیگه به خانه خاله اش ببره و به عقد پسر خالش درش بیاره

این آقای دکتر که تیام نام داره مانع این قضیه میشه و طی اتفاقاتی نلگوار تصمیم می گیرن باهم از کشور فرار کنن اما تیام متهم میشه که طی نامردی ها تلما اون بازداشت میشه و .....

خیلی ماجرا غمگین و جالبی هست و البته من خیلی خلاصه گفتم 

نظرتون چیه ؟

لطفا اکه ایده ایی دارین در اختیازم بزارین ممنون 

قشنگ بود اما الان همچین رمان هایی زیاد شده..یکم بیا تغیرش بده

می خوام بهتون انرژی مثبت بدم🙂✨چشماتونو ببندید و ب چیزای خوب فکر کنید تا انرژی مثبت بدم🙃😍..............واقعا چشاتو بستی؟؟😐حالا چشاتو بستی فکر کردی من میتونم بهت انرژی مثبت بدم؟😐حالا چشاتو بستی فکر کردی میتونم بهت انرژی مثبت بدم میشه بگی چی زدی که داشتی رویا میدیدی؟؟🙂😂🚶(حالا بخاطر ناراحت نشدنت بهت انرژی مثبت میدم)انرژی مثبت انرژی مثبت انرژی مثبت انرژی مثبت😂💔بیا دادم استفاده کن🤭🤣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وگرنه خییلی قشنگ بود

می خوام بهتون انرژی مثبت بدم🙂✨چشماتونو ببندید و ب چیزای خوب فکر کنید تا انرژی مثبت بدم🙃😍..............واقعا چشاتو بستی؟؟😐حالا چشاتو بستی فکر کردی من میتونم بهت انرژی مثبت بدم؟😐حالا چشاتو بستی فکر کردی میتونم بهت انرژی مثبت بدم میشه بگی چی زدی که داشتی رویا میدیدی؟؟🙂😂🚶(حالا بخاطر ناراحت نشدنت بهت انرژی مثبت میدم)انرژی مثبت انرژی مثبت انرژی مثبت انرژی مثبت😂💔بیا دادم استفاده کن🤭🤣
خب نظر بده چحور تغییر بدم ؟

خصوصی بگم؟

اره اما در اخر باهم ازدواج می کنن

رمان تو  از همین الان  میخرم خیلی قشنگ بود 

راسـت میگـن حادثـه هیـچ وَقـت خَبــر نمیـڪنه مثـل ¦تــ♡ـو¦ ‌ڪه یهــو شُــدی هَمــه یِ زندگیــــم...🦋
اره اما در اخر باهم ازدواج می کنن

ببین چون داستانت شباهتت زیادی با بقیه داره از نظرمم پایانش غ انگیز باشه بهتره

از فـوتـ شُـدگـانِ لایـوِ تـهکـوکّـ                                                                                                     کاربری من نیس