2777
2789
عنوان

رمان من + ایده

| مشاهده متن کامل بحث + 207 بازدید | 35 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دعوتو قبول کن خواهر  

می خوام بهتون انرژی مثبت بدم🙂✨چشماتونو ببندید و ب چیزای خوب فکر کنید تا انرژی مثبت بدم🙃😍..............واقعا چشاتو بستی؟؟😐حالا چشاتو بستی فکر کردی من میتونم بهت انرژی مثبت بدم؟😐حالا چشاتو بستی فکر کردی میتونم بهت انرژی مثبت بدم میشه بگی چی زدی که داشتی رویا میدیدی؟؟🙂😂🚶(حالا بخاطر ناراحت نشدنت بهت انرژی مثبت میدم)انرژی مثبت انرژی مثبت انرژی مثبت انرژی مثبت😂💔بیا دادم استفاده کن🤭🤣
ببین چون داستانت شباهتت زیادی با بقیه داره از نظرمم پایانش غ انگیز باشه بهتره

درسته خودمم نمی خواستم انقدر شبیه باشه دگ خیلیا گفتن این اسما قشنکه کذاشتم الانم حیف نمی تونم تغییرش بدم   

رمانم تایپی هست  تهش می زارمش داخل ی برنامه می تونم توی همین سایت بزارم دانلودش کنی بخونیش ف ...

حتما بزار من و تگ کن حتما میخونم 

راسـت میگـن حادثـه هیـچ وَقـت خَبــر نمیـڪنه مثـل ¦تــ♡ـو¦ ‌ڪه یهــو شُــدی هَمــه یِ زندگیــــم...🦋
خب چطور باشه چطور تموم بشه؟ میخوام ختی دختره و تا پای نامزدی با پسر خالشم ببرم

از نظرم یکی از شخصیت اصلی ها بمیره یا یه اتفاق هیجان انگیز بیفته مثلا دختره و پسر خاله واقعا ازدواج کنن

از فـوتـ شُـدگـانِ لایـوِ تـهکـوکّـ                                                                                                     کاربری من نیس
از نظرم یکی از شخصیت اصلی ها بمیره یا یه اتفاق هیجان انگیز بیفته مثلا دختره و پسر خاله واقعا ازدواج ...

مادره که اول داستان مرد

میخواسم پدره هم بمیره اما شاید بد شه

جز ازدواج تیانا و پسر خاله ایده دگ نداری ؟

چون تا پای نامزدی میرن اما ازدواج نمی کنن

مادره که اول داستان مرد میخواسم پدره هم بمیره اما شاید بد شه جز ازدواج تیانا و پسر خاله ایده دگ ند ...

ایده که زیاد دارم من خودم یه چند تا رمان نوشتم نظرت چیه باهم بنویسیمش و چاپ کنیم چون از ننظرم نویسنده خوبی هستی

از فـوتـ شُـدگـانِ لایـوِ تـهکـوکّـ                                                                                                     کاربری من نیس
مادره که اول داستان مرد میخواسم پدره هم بمیره اما شاید بد شه جز ازدواج تیانا و پسر خاله ایده دگ ند ...

عزیزم یکم چرت میشه ازدواج کنن

راسـت میگـن حادثـه هیـچ وَقـت خَبــر نمیـڪنه مثـل ¦تــ♡ـو¦ ‌ڪه یهــو شُــدی هَمــه یِ زندگیــــم...🦋
@ضرد     نظرت چیه ؟

سلام عزیزم 

راستش اسمش تکراریه 

اسم شخصیت ها رو نزدیک به هم انتخاب کردی 

اما داستانش عالیه تک تک پارت ها رو به من بده بخونم وگرنه میکشمت 😂😂

‹ تا استخوان مبتلای توام^^🔗♥️ ›

لطفا تانیا فرار نکنه 

مثلا معلوم بشه پسر خاله زن داره یا پلیس بگیرتش 

یعنی تانیا بخواد بگه بله و این اتفاق بیوفته

بعدش ترک کنه اونجا رو و دیگه خبری ازش نشه 

همه فکر کنن مرده اما اون ی زندگی جدید ساخته با اسم و رسم جدید توی ی شهر دیگه 

بعد از ی مدت طولانی برگرده مثلا دوستش که ازش خبر داره بگه باباش حالش بده یا هرچیز اینجوری 

اونم کینه ها رو کنار بذاره و برگرده ی مدت از دور ببینه خانواده رو و لحظه مرگ پدرش کنارش باشه 

‹ تا استخوان مبتلای توام^^🔗♥️ ›