2821
2789
عنوان

جاریم

369 بازدید | 35 پست

خانوما من یه موضوعی اذیتم میکنه خواستم ازتون راهنمایی بگیرم

من یه جاری دارم که از من کوچیک تره

وقتی که با خانواده شوهرم بیرون میریم یا دعوت میشیم خونشون

منو بقیه جاری هام کمک هم میکنیم و ظرفا رو میشوریم و سفره رو پهن و جمع میکنیم

اما یکی از جاری هام اصلا کمکی نمیکنه

همش میشینه و ما باید جلوش خم بشین تا ظرفای خانومو از رو سفره برداریم

بچه ها خودش اصصصلا بلند نمیشه

مادرشوهرمم پیره و نمیتونه کاری کنه

اگه ما سفره رو جمع نکنیم همونجور میمونه...

تو مسافرت ها هم همینطوره

ما همش مجبوریم غذا بپذیم و...

اما این هیچکاری نمیکنه

بار این کارش رو دوش ماست

و من خیلی دارم اذیت میشم

راهنمایی کنین که چیکار باید کنم

مائده هستم🌷🌷🌷یه خواهر کوچیکتر دارم🌷🌷🌷یه برادر بزرگتر🌾کاربری دست منو خواهرمه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیز جان خدا زبون رو برای همین موقع ها گذاشت

شما بهش کار بسپارید مثلا بگید فلانی امروز ناهار با تو

تقسیم کار کنید

پروفایلم خودمم😍موفق میشی،چون نوری که تو وجودت داری، از تاریکیای دور و برت قوی تره....

با شوخی بگو فلانی بیا نوشابرو ببر تا من غذا رو بکشم مسافرت هم باهاش نرو مگه تو کارگرشی

ما یدونه تو فامیل اونطوری داشتیم حتی بچشو دسشویی نمی برد و دیگه نبردیمشون مساقرت تا بمونه اداب معاشرت و شعور یاد بگیره تو خونش

اقایون درخواست دوستی ندن 💩

عزیز جان خدا زبون رو برای همین موقع ها گذاشتشما بهش کار بسپارید مثلا بگید فلانی امروز ناهار با تو تق ...

سریع خودشو سرگرم میکنه😐

از زیر کارا در میره

مثلا تا مبخوایم طرف بشوریم و کارای سختو انجام بدیم میشینه به کار سبک میکنه...

همه بار میوفته رو دوش ما

یبار رک بگو فلانی جون بلند شو کمک بده.. اگه بازم کمک نداد دیگه تو جمعتون دعوتش نکنین گشاد خانوم رو... بعضیا حس زرنگی دارن... اگه حوصله کار کردن نداره بشینه تو خونش مردم که نوکرش نیستن

دیگه میخ شو کوبیده صد در صد از همه هم عزیز تره لابد

نه والا

اصلا عزیز نیست

خواهر شوهرت و مادرشوهرمم از دستش خسته شدن

یبار رک بگو فلانی جون بلند شو کمک بده.. اگه بازم کمک نداد دیگه تو جمعتون دعوتش نکنین گشاد خانوم رو.. ...

این روش خوبه

مطمئنم به شوخی و... عوض نمیشه

باید رک بهش بگم

سریع خودشو سرگرم میکنه😐از زیر کارا در میرهمثلا تا مبخوایم طرف بشوریم و کارای سختو انجام بدیم میشینه ...

خب میگم تعیین کنید انجام نداد انجام ندید کارشو

بعد مستقیم بهش بگید

پروفایلم خودمم😍موفق میشی،چون نوری که تو وجودت داری، از تاریکیای دور و برت قوی تره....

جاری جانت همین الان تو تاپیک بغل بود و میگفت من کار نمیکنم جاریم حرصش گرفته و..ولی از دید خودش میگفت همهمه آفرین گفتن بهش

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
جاری جانت همین الان تو تاپیک بغل بود و میگفت من کار نمیکنم جاریم حرصش گرفته و..ولی از دید خودش میگفت ...

😐😂😂😂