2777
2789
عنوان

طلاق؟😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1613 بازدید | 127 پست
الهی بمیرم برات😔

عزیزم زنده باشی همیشه و خوشبخت فقد بدون ک خیلی اوضام از تو بدتره دیگ بی حس شده روحم گاهی گریه میکنم اما چیزی نمیگم ب کی بگم هیشکی برام کاری نمیکنه

برای عاقبت بخیری پسرم صلوات میفرستین😞حال دلم خیلی بده دعام کنید💔
خخخخ من ک پنجاه کیلوام کم میخورم باز منت سرمه املت درست میکنم میگ یدونه تخم مرغ بشکن اخه چطوری سیر ب ...

عزیزم خب حتما درامدتون کمه دا 😔

ولی من همیشه به شوهرم میگم مدیون منی ماهی ۳۰۰ هزار میده سیگار حالا اینم من حساب کردم خورد خورد میخره به چشمش نمیاد من ماهی ۳۰۰ میوه میخورم؟

.بخدا ما هم نداریم 😔دو هفته یکبار شاید ماهی میوه بخریم خب نداریم شوهر شما هم حتما نداره 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من دعوات نکردم عزیزم اتفاقا بعضی از حرفات درسته قصدتت هم کمکه ولی یکم لحنت تند بود این خانومم فقط بی ...

خب من گفتم چطوري خرش كنه من ٢٠سالمه باور كن اطرافم ديدم با دعوا زندگيشون جهنم شده با محبت شوهرشونو خر كردن بخدا فقط يكم سياست داشته باشه همه چي درست ميشه

خدايا ميشه نگام كني امشب خيلي دلم گرفته كاش بغلم كني 😞😭دوست دارم خدا جونم  💔🌷(ساعت يك و نيم شب٩مرداد).            اي درد به استخوان رسيدي😔كاش يه روز منم از ته دل بخندم بگم خدايا شكرت
عزیزم زنده باشی همیشه و خوشبخت فقد بدون ک خیلی اوضام از تو بدتره دیگ بی حس شده روحم گاهی گریه میکنم ...

امیدوارم مشکل جفتمون حل بشه

لینک چنلم      https://t.me/twitteri_mood
میدونم نیت شما از حرفاتون خیره ولی خیلی بهش توپیدین ایشونم سنش کمه 

والا منم سنم كمه واسه همين راحت باهاش حرف زدم منم  مثل خواهرش بخدا حرفايي كه به خواهرم زدم به اسيم گفتم

اينحا كه شوهرش نيس بخون گفتم راحت حرفامو بهش بزنم همين 

خدايا ميشه نگام كني امشب خيلي دلم گرفته كاش بغلم كني 😞😭دوست دارم خدا جونم  💔🌷(ساعت يك و نيم شب٩مرداد).            اي درد به استخوان رسيدي😔كاش يه روز منم از ته دل بخندم بگم خدايا شكرت
خانما اگه باغ دارین به کسایی که یکم درامدشون کمه حتما بدین خیلی ثواب داره  ما الان دو هف ...

نوش جونت

عزیزم خب حتما درامدتون کمه دا 😔 ولی من همیشه به شوهرم میگم مدیون منی ماهی ۳۰۰ هزار میده سیگار حالا ...

درامد ک کمه ولی هفتاد ملیون پول تو حسابشه من بچم دوسالشه هنوز شلوار بارداریمو میپوشم انقدر کهنه شده ک جایی نمیرم دیگ

والا منم سنم كمه واسه همين راحت باهاش حرف زدم منم  مثل خواهرش بخدا حرفايي كه به خواهرم زدم به ا ...

اشکال نداره عزیزم میدونم قصد بدی نداشتی❤

لینک چنلم      https://t.me/twitteri_mood
خب بیچاره پس انداز کرده مثلا خونه یاماشین بخرین 

خونرئ باباش براموم ن خرید ماشینم نصفش طلاهای من نصفشم پول خئدش داریم خداروشکر ولی این بشر عحیب خسیسه