2777
2789
عنوان

طلاق؟😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1613 بازدید | 127 پست
خب عزیزم اینم تو هر ۱۰۰ مرد یکی میشه شما هم وقتی خونه نیست بیار همه چی بخور  من خودم وقتی غدا ...

یخچال ک خالی باشه چی بخورم برو تاپیک قبلمو بخون فقد چهار مدل غذا تو کل زندگیم با شوهرم خئردم

برای عاقبت بخیری پسرم صلوات میفرستین😞حال دلم خیلی بده دعام کنید💔
عزیزم ادم که مریض نیس الکی عصبی بشه منو عصبی کردن

خب بي خيال باش اروم باش بخدا از اين عصبي بودنت به جسمتم اسيب ميزني اهميت نده به كارا و رفتار شوهرت

خدايا ميشه نگام كني امشب خيلي دلم گرفته كاش بغلم كني 😞😭دوست دارم خدا جونم  💔🌷(ساعت يك و نيم شب٩مرداد).            اي درد به استخوان رسيدي😔كاش يه روز منم از ته دل بخندم بگم خدايا شكرت

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وای من بچم دوسالشه هنوز کهنه میکنم گاهی باز میزارم چنبار جیش کرده تو خونه  میبرم دسشویی گاهی یا ...

الهی بمیرم عزیزم.وایسا اخرسر میام میخونم

لینک چنلم      https://t.me/twitteri_mood
یخچال ک خالی باشه چی بخورم برو تاپیک قبلمو بخون فقد چهار مدل غذا تو کل زندگیم با شوهرم خئردم

كارش چيه☹️😐

خدايا ميشه نگام كني امشب خيلي دلم گرفته كاش بغلم كني 😞😭دوست دارم خدا جونم  💔🌷(ساعت يك و نيم شب٩مرداد).            اي درد به استخوان رسيدي😔كاش يه روز منم از ته دل بخندم بگم خدايا شكرت
🤦🏻‍♀️😂😂😂

بخدا راست میگم خسیس نیست ها فقط خیلی چاقم ۹۰ کیلو ام پیشش کم میخورم میگم چرا من اب هم بخورم چاق میشم اونم میگه اره غذا نداری که 🤠🤠🤠

یه چی بگم بخندی اونروز رفتم خلال سیب زمینی خریدم برا کنار غذا باز کردم دیدم خوشمزه است اونو کامل خوردم مشنباشو انداختم دور رفتم یکی دیگه خریدم ☺☺☺

خب پس بشین خونت اینجا از خونه پدرت راحت تره اینو یه ادم با تجربه بهت میگه  ببین من شوهرم در ما ...

حداقل اگه تنها بودم میرفتم سرکار خرج بچمو میدادم دوروز واسه یه بسته مایبیبی التماس این نمیکردم بچمو یه ماه تو خونه اسیر نمیکردم

كارش چيه☹️😐

برق کشی کارای کوچیک برمیداره تو روستاییم کلا خانوادگی خسیسن مسافرتا همیشه با پدرو مادرشیم ب خاطری ک خرجشو بدن اونام تو مسافرت هیجای تفریحی نمیرن فقد میرن غذا درستدرست میکنن میخورن برمیگردن

من نتوپيدم بهش نصيحتش ميكنم زندگيشو از اين بدتر نكنه اين خانم يا بايد طلاق بگيره بره خونه باباش كه ج ...

من دعوات نکردم عزیزم اتفاقا بعضی از حرفات درسته قصدتت هم کمکه ولی یکم لحنت تند بود این خانومم فقط بیست سالشه اومده اینجا یاد بگیره و کمک بخواد چجوری طرف رو خر کنه وگرنه من قصد بدی نداشتم 

ممنون میشم واسه قبولی تو رشته مورد علاقم برام دعا کنین 🙏❤️
شما چطور قاطعانه میگی این خانوم مقصره چطور شوهرشون اجازه داره ۴ ماه بره کمک پدرش و هیچ وقنی واسه زن ...

بخدا با زبون خوش گفتم خودمو لوس کردم گفتم با دعوا گفتم گوش نمیده

بخدا راست میگم خسیس نیست ها فقط خیلی چاقم ۹۰ کیلو ام پیشش کم میخورم میگم چرا من اب هم بخورم چاق میشم ...

خخخخ من ک پنجاه کیلوام کم میخورم باز منت سرمه املت درست میکنم میگ یدونه تخم مرغ بشکن اخه چطوری سیر بشیم سه نفر

شما چطور قاطعانه میگی این خانوم مقصره چطور شوهرشون اجازه داره ۴ ماه بره کمک پدرش و هیچ وقنی واسه زن ...

خب منم ميگم سياست داشته باش كه شوهرتو بكشي سمت خودت 

بعدشم زندگي سختي داره بايد باشوهرت بسازي يا نه 

الان من ميگفتم طلاق بگير حرف خوبي بود من همه پياماشو خوندم طلاق بگيره زندگيش جهنمه همين 

الهی بمیرم عزیزم.وایسا اخرسر میام میخونم

خدانکنه با خودم گفتم دوسال بلخره تمومه ولی یاد نمیگیره دیگ دست نمونده برام