2777
2789
این چ مدل تبلیغ کردنه،؟!🙄 اول ی دو مدل برنامه تو پستات بذار  یا چهارتا از منابع رو تحلیل کن ...

عزیزم من تازه دوره های مشاوره رو تموم کردم نحوه تبلیغ رو راستش زیاد بلد نبودم مرسی که گفتین ❤❤❤

❤️❤️❤️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم من تازه دوره های مشاوره رو تموم کردم نحوه تبلیغ رو راستش زیاد بلد نبودم مرسی که گفتین ❤❤❤

اگه نداری ی کانال تلگرام یا پیج اینستا یا هر چی دیگه هم داشته باش آیدیشو بذار  همین جا و اونجام مطالب بذار 

موفق باشی🌷

برای منابع عمومی

ادبیات : تاریخ ادبیات و قرابت و ارایه : نشر الگو 

دستور : نشر دریافت 

دینی : دو جلدی سفیر خرد 

زبان : شهاب اناری و خیلی سبز کیاسالار 

البته خیلی سبز یه کم بالاتره سطحش 

عربی : بدون شک خیلی سبز 

❤️❤️❤️

برای فیزیک میکرو و خیلی سبز تو یه سطحن  نشر الگو برای بچهای قوی تر مناسبه 

برای شیمی مبتکران برای بچهای پایه خوب هست به دلیل حجم زیاد و خیلی سبز بهترین و جامع ترین  منبع هست 

زیست  خیلی سبز تو سطح متوسط رو به قوی و میکرو برای سطح متوسط و سیر تا پیاز برای سطح ضعیف 

ریاضی : خیلی سبز برای همه سطوح ضعیف تا متوسط روبه بتلا 

مهر و ماه برای بچهای متوسط و قوی

❤️❤️❤️

اگه نداری ی کانال تلگرام یا پیج اینستا یا هر چی دیگه هم داشته باش آیدیشو بذار  همین جا و اونجام ...

عزیزم ایدیم @konkoori_shooo هست تازه فعالت رو شروع کردم پستی نذاشتم به مرور اکی میکنم

❤️❤️❤️