2777
2789
عنوان

خستم😥😢 مثل یه مادری که بچش کولیکیه😯😐

| مشاهده متن کامل بحث + 464 بازدید | 44 پست
عزیزم این به ذهنم رسید بچه رو بزار گهواره یه بند بلندبهش وصل کن تو آشپزخونه کارت رو انجام بده با بند ...

اخه امیسه با گهواره اروم نیس گلم

الانم اروم رو پام خوابیده منم دراز کشیدم تا میزارمش و میرم بعد چند دقه گریه نمیدونم از کجا تو خواب میفهمه که رو پا نیس

💚یااوّلُ یا آخِر ای خدایی که از توام و به سوی تو برمیگردم. ای خدایی که اول و اخر همهءکارها خودتی.💚 ❤اگه دوس داشتین برای شفای همهء کوچولو های بیمار صلوات بفرستین از جمله پسر من.😗❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پیش چه دکتری بردینش؟

متخصص اطفال چندبار

💚یااوّلُ یا آخِر ای خدایی که از توام و به سوی تو برمیگردم. ای خدایی که اول و اخر همهءکارها خودتی.💚 ❤اگه دوس داشتین برای شفای همهء کوچولو های بیمار صلوات بفرستین از جمله پسر من.😗❤
اخه امیسه با گهواره اروم نیس گلم الانم اروم رو پام خوابیده منم دراز کشیدم تا میزارمش و میرم بعد چند ...

دقیقا مثل خواهر زاده من الان بغل من خوابیده البته با جاروبرقی روشن که مغزمونو برده

خوابش خوبه خداروشکر اما رو پا باید باشه یا تو گهواره وقتی هم بیداره که دیگه به خودش باشه اروم نیس ب ...

عزیزم ناشکری نکن بچه هایی هستن که مادررو خسته که هیچ پیر میکنن من یکی رو میشناسم بچش شکاف کام داره اگه بچش رو روی زمین بزاره بچه خفه میشه همش روی کفتشه الان بچه 3ماهشه تایکسالی باید بغل باشه. 

💓توجه توجه 💓                                                     میشه برام دعا کنی منم مامان ی دختر گوگولی بشم 😍🙏
دقیقا مثل خواهر زاده من الان بغل من خوابیده البته با جاروبرقی روشن که مغزمونو برده

صداش و دانلود کنین اروم نمیشه با صداش؟

نه مشهدم

عزیزم ناشکری نکن بچه هایی هستن که مادررو خسته که هیچ پیر میکنن من یکی رو میشناسم بچش شکاف کام داره ا ...

من تاپیکم جنبه ناشکری نداره وگرنه تو همون پستی که ریپلای کردی دیدی اولش گفتم خداروشکر.

بیشتر اینجا تاپیک می زنم که یکم خستگیم در بره با چند تا مامان گپ بزنم بار روانیم کم نر شه

وگرنه منم می دونم بچه سالم چه نعمت بزرگیه

هرچند اون قد که باید و شایستس شکر خدا رو به جا نمیارم و غافلم اما این تاپیکام بیشتر جنبه درد ودل و اروم شدن داره تا بیای بنالی و بد و بیراه بگی

من تاپیکم جنبه ناشکری نداره وگرنه تو همون پستی که ریپلای کردی دیدی اولش گفتم خداروشکر. بیشتر اینجا ...

عزیزم من پست اولت روخوندم برای ریپلای کردن این پست رو انتخاب کردم اصلا هم نخوندم. منم بدوبیراه نگفتم که بد خوندی واگرنه میخواستم دلداریت بدم که  بگم بچه شما  در برابر بعضی بچه ها خوبه 

💓توجه توجه 💓                                                     میشه برام دعا کنی منم مامان ی دختر گوگولی بشم 😍🙏
 عزیزم من پست اولت روخوندم برای ریپلای کردن این پست رو انتخاب کردم اصلا هم نخوندم. منم بدوبیراه ...

بد نخوندم عزیز فقط گفتم ناشکری نکردم

اومدم درد ودل یکم سبک شم 

حالا چرا دوسال و دوماه؟ خدا حفظش کنه

چون درحال حاضردوسال ودوماهشه مرسی

🔴اگه چندین شب پشت سرهم خواب بدووحشتناک میبینین،یه کوچولوذغال،یه کم نمک،ویه کم نون خشک.بزاریدتوکیسه فریزر بزاریدتوبالش زیرسرتون وبخابین.برامنکه جواب داد،انشالله براشماهم جواب میده😊🌈تو این دنیا تا سنگ نباشی کسی ازت بُت نمیسازه...🪶.-🌈 عوض ݩشدمـ فقط متوجہ بعضے چیزآ شدمـ➰🌈جواب دندون شڪن زیاد داشتم؛ اما نخواستم بجا دندونت؛ دلت بشڪنه رفیق؛💔🔵هیچ لباسی تو دنیا، نمیتونه بی‌شخصیتیه درون آدما رو بپوشونه👌🌈اگه سکوت میکنم معنیش این نیست که دارم حق رو به تو میدم بلکه به سادگی دارم تورو نادیده میگیرم🙃خیلیا بهم یاد دادن که میتونن باهام بازی کنن.منم بالاخره یادشون دادم که بازی رفتوبرگشت داره↢→🔵اگ‍‌ه‍‌ ن‍‌اراح‍‌ت‍‌ت‍‌ون ک‍‌ردم‍‌ ن‍‌ب‍‌خ‍‌ش‍‌ی‍‌نچ‍‌ون اص‍‌ن پ‍‌ش‍‌ی‍‌م‍‌ون ن‍‌ی‍‌س‍‌مت‍‌ازع خ‍‌وب‍‌م‍ ک‍‌ردم‍‌☻︎یع ذهن منفۍ هیچ وقت بهت یع زندگۍ مثبت نخوآهد داد🟠امروز مال توئه، قشنگش کن دقیقاعین خودت🌱🌈🌤☀عیب نداره تجربه شد :)