💚یااوّلُ یا آخِر ای خدایی که از توام و به سوی تو برمیگردم. ای خدایی که اول و اخر همهءکارها خودتی.💚 ❤اگه دوس داشتین برای شفای همهء کوچولو های بیمار صلوات بفرستین از جمله پسر من.😗❤
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
خوابش خوبه خداروشکر اما رو پا باید باشه یا تو گهواره
وقتی هم بیداره که دیگه به خودش باشه اروم نیس باید باز رو پا باشه و حتی گاهی باید بغل دورش بدم
دوماهشه
خسته شدم دیگه
💚یااوّلُ یا آخِر ای خدایی که از توام و به سوی تو برمیگردم. ای خدایی که اول و اخر همهءکارها خودتی.💚 ❤اگه دوس داشتین برای شفای همهء کوچولو های بیمار صلوات بفرستین از جمله پسر من.😗❤
یه دوره ی کوتاه و گذراست...دیگه تکرار نمیشه. پس ازش لذت ببر ...منظورم از بچه داریه...
از کولیک ادم چه لذتی می بره خب
دلم برای بچه اولم میسوزه طفلک ... یه غدا نمیتونم براش درست کنم
خوابش خوبه خداروشکر اما رو پا باید باشه یا تو گهواره وقتی هم بیداره که دیگه به خودش باشه اروم نیس ب ...
بچه دوماهه همش باید خواب باشه. نگهش دار بخوابه. بچه داری کمک هم میخواد کمک داری؟
خدایا من یه اشتباهی کردم و برای اشتباهم دارم ساعتها و روزها و هفته ها و ماه ها و سالها تاوان پس میدم خدایا غلط کردم اشتباه کردم منو ببخش و ازین وضعیتی که توش گیرکردم نجاتم بده.گره زندگی من فقط به دست خودت بازمیشه. خدایا منو ازدست این روانی نجاتم بده به هرحالت که خودت صلاح میدونی که میدونم بهترینهارو برای بنده هات میخوای. لطفا برای آرامشم و رسیدن به آرزوهام دعام کنید حاجتتون روا.
ماهم اون روزاروگذروندیم من دهنم سرویس شدتادخترم بشه دوسال ودوماهه😊
🔴اگه چندین شب پشت سرهم خواب بدووحشتناک میبینین،یه کوچولوذغال،یه کم نمک،ویه کم نون خشک.بزاریدتوکیسه فریزر بزاریدتوبالش زیرسرتون وبخابین.برامنکه جواب داد،انشالله براشماهم جواب میده😊🌈تو این دنیا تا سنگ نباشی کسی ازت بُت نمیسازه...🪶.-🌈 عوض ݩشدمـ فقط متوجہ بعضے چیزآ شدمـ➰🌈جواب دندون شڪن زیاد داشتم؛ اما نخواستم بجا دندونت؛ دلت بشڪنه رفیق؛💔🔵هیچ لباسی تو دنیا، نمیتونه بیشخصیتیه درون آدما رو بپوشونه👌🌈اگه سکوت میکنم معنیش این نیست که دارم حق رو به تو میدم بلکه به سادگی دارم تورو نادیده میگیرم🙃خیلیا بهم یاد دادن که میتونن باهام بازی کنن.منم بالاخره یادشون دادم که بازی رفتوبرگشت داره↢→🔵اگه ناراحتتون کردم نبخشینچون اصن پشیمون نیسمتازع خوبم کردم☻︎یع ذهن منفۍ هیچ وقت بهت یع زندگۍ مثبت نخوآهد داد🟠امروز مال توئه، قشنگش کن دقیقاعین خودت🌱🌈🌤☀عیب نداره تجربه شد :)
بچه دوماهه همش باید خواب باشه. نگهش دار بخوابه. بچه داری کمک هم میخواد کمک داری؟
نه😐
فقط وقتی میرم خونه مامانم اون بچه اولم و نگه میداره و باهاش بازی میکنه تا اذیت نشه و نشم
خوب ميشه عزيزم منم همش راه ميبردمش اما ميگذره سخت نگير همه اين دوران رو گذروندن
خب دلم برا بچه اولم میسوزه
باورت نمیشه هنوز صبحانه نخورده طفلک
ماهم اون روزاروگذروندیم من دهنم سرویس شدتادخترم بشه دوسال ودوماهه😊
حالا چرا دوسال و دوماه؟
خدا حفظش کنه
از کولیک ادم چه لذتی می بره خب دلم برای بچه اولم میسوزه طفلک ... یه غدا نمیتونم براش درست کنم
منظورم کولیکش نیست...از شب بیداریا میگم...بچه من کولیک داشت و شوهرم سه شیفت میرفت سرکار...ما تازه خونه خریده بودیم قسط و قرض زیاد داشتیم همسرم مجبور بود بیشتر کار کنه پس وقتی می اومد خونه شام می خورد و میخوابید من و بچه کوچیک میرفتیم تو اتاق و در رو می بستیم گاها بچه تا ۵ صبح بیدار بود بغلش میکردم و لالایی و تو اتاق راه می رفتم....یه عالمه لالایی دانلود کرده بودم و حفظ کرده بودم حتی لالایی های افغانی.... اون روزها گذشت الان بچه م ۳ سالشه...فیلمها و عکساشو می بینم دلم برای اون روزا تنگ میشه حتی برای بی قراریاش که فقط با بغل من آروم میشد....