2777
2789
عنوان

خستم😥😢 مثل یه مادری که بچش کولیکیه😯😐

| مشاهده متن کامل بحث + 464 بازدید | 44 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از کولیک ادم چه لذتی می بره خب دلم برای بچه اولم میسوزه طفلک ... یه غدا نمیتونم براش درست کنم

منم خستم روحیم داغونه اولی کلا از دستم رفته دلم میسوزه بیماری پوستی گرفتم قرصام گیج کننده هس اصلا ی وصح افتصاحیم حالم از این زندگی بهم میخوره

منظورم کولیکش نیست...از شب بیداریا میگم...بچه من کولیک داشت و شوهرم سه شیفت میرفت سرکار...ما تازه خو ...

عزیزم مشکل من اینه که بچه اولم و نمیتونم رسیدگی کنم😐 طفلک یه سره تنها بدون شام و نهار

اصن فک نمیکردم بچه داری انقد سختم میشه چون اولی اروم بود

💚یااوّلُ یا آخِر ای خدایی که از توام و به سوی تو برمیگردم. ای خدایی که اول و اخر همهءکارها خودتی.💚 ❤اگه دوس داشتین برای شفای همهء کوچولو های بیمار صلوات بفرستین از جمله پسر من.😗❤
هم دردیم منم از دیشب با خواهرم نتونستیم بخوابیم بخاطر بچه کولیکیش

نه این خدارو هزار مرتبه شکر شبا خوب میخوابه اما روزا باز تا شب شروع میشه باید رو پا باشه یا تو گهواره تکونش بدم بیشتر با پا ارومه

💚یااوّلُ یا آخِر ای خدایی که از توام و به سوی تو برمیگردم. ای خدایی که اول و اخر همهءکارها خودتی.💚 ❤اگه دوس داشتین برای شفای همهء کوچولو های بیمار صلوات بفرستین از جمله پسر من.😗❤
منم خستم روحیم داغونه اولی کلا از دستم رفته دلم میسوزه بیماری پوستی گرفتم قرصام گیج کننده هس اصلا ی ...

وای من دیشب کلی گریه کردم با صدای بلند و جیغ 

شوهرم اومد میگفت چرا گریه میکنی کلی با اونم دعوا کردم گفتم برو بچسب به همون سر کارت ساعت ۱۰ شب اومدی نمیومدی میگرفتی میخوابیدی همونجا

بچه اولتون چند سالشه

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
چه قطره ای میدید شما؟

کولیکز میدم بعضی وقتا

مگه اون يكي چند سالشه؟؟

سه سالشه اما کم توان ذهنیه 

خدارو شکر خیلی ارومه و برا خودش بازی میکنه بچم... خیلی دلم براش میسوزه

بچه اولتون چند سالشه

سه