2777
2789
عنوان

چی بهش بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 101 بازدید | 20 پست
همسرت حتما اعتیادم داره ، معمولا معتادا اینجور پیچوندنو بلدن. 

میگه نداره ولی مطمئنم باز رفته سمتش.یبار دیدم خیلی راحت گفت دارم میرم سرکار پول در میارم تو ساکت شی کمرم درد میکنه میکشم اروم شه.با اینکه من اصلا خرج زیادی هم نمیکنم 

میگه نداره ولی مطمئنم باز رفته سمتش.یبار دیدم خیلی راحت گفت دارم میرم سرکار پول در میارم تو ساکت شی ...

اخه چی بگم دختر چقدر ناراحت میشم از این وضع جامعه. کاش یکم خانواده هاتون به فکرتون بودن، حرص و جوش نخور دیگه کاری که از دستت برنمیاد.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه چی بگم دختر چقدر ناراحت میشم از این وضع جامعه. کاش یکم خانواده هاتون به فکرتون بودن، حرص و جوش ن ...

میدونی من قبل ازدواج خود مامانم برام گوشی خرید بعد داداشم فهمید منو زد داشت خفم میکرد برا گوشی داشتم .لاک زده بودم میگفت مث جن...ده ها کردی هیچی نذاشت بهم .کسی پشتم نبود حتی بابامم به پسرش کمک میکرد بعد مامانم حالش بد شد رفتن کنار .بعدم که اینا اومدن خواستگاری گفت آشنان شوهرم داد ولی مثخر تو گل گیر کردم.تو نامزدی فهمیدم معتاده منو زدن که حق نداری طلاق بگیری 

چی بگم خیلی ساده ایی ایشالله درست میشه روز خوش

تو جای من نیستی اگه کسی پشتم بود من زودتر از اینا جدا میشدم .بچمم اذیت نمیکردم بعدم بچم فقط با اولین رابطه درست شد .من فک میکردم حداقلش دوسه ماهی طول میکشه