2777
2789
عنوان

خیلی حالم بده

140 بازدید | 18 پست

تروخدا فکر بد دربارم نکنید قضاوتمم نکنید من وقتی ۱۰سالم بود با یه دختری تو مدرسه که ازم بزرگتر بود دوس بودم به نظر دختر ساده و خوبی میومد همشه باهاش میرفتم بیرون تا یه روزی که ۱۱یا ۱۲سالم بود گفت بریم پیش دوست پسرم گفتم باشه رفتیم و اینا بعد من ازشون ترسیده بودم دوستمو بلاک کردمو اینا بعد پسره امد تحدیدم کرد که خونتون میدونم کجاست میام به پدر مادرت میگم من میشناسمت اون موقع هم هیچکسو نداشتم بهش بگم که کمکم کنه پدرمم اگه میفهمید میکشت منو مطمعنم پسره بهم گفت باید بیای پیشم و بدن.. و بهم نشون بدی خیلی التماسش کردم گفت من سر کوچتونم نیای من میام میگم منم مجبور شدم برم الان خیلی گذشته امرور دیدمش دارم میمیرم از عذاب وجدان من توبه هم کردم میترسم تو اون دنیا هم برام سخت بگذره به خاطر این کار که کردم 😞😞

بدنتو نشونش دادی؟

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

جای من باشی که خودتو ته جهنم میبینی اشکال نداره بچه بودی دیگه

#انسانم_آرزوست                                                                      یه مامان مجرد                                                        طبیعت گردوکوهنورد.                                            آنکه را خوبی کنی هاری نگیرد آرزوست😑

بچه بودی و ترسو خدا میبخشتت توبه کن

خاک تو سر پسره اونه که مجازات میشه 

هیچی به اندازه جاری زشت به آدم  اعتماد بنفس نمیده با خودم  عهد بستم  به هیچ عنوان داخل تاپیک های  ناراحتی و انرژی - نرم، هیچی مهم تر از آرامش ذهنِ عزیزم نیست آخه جدیدا مد شده میرید بیرون جشن تفریح مهمونی و مسافرت ، کرونارو این ور اون ور جابجا میکنید توجیه همتونم اینه که ما با رعایت پرتوکل های بهداشتی رفتیم تفریح آره جون عمتون کاش نسل انسان های بی‌شعور زودتر منقرض میشد🤣

عزیزم شما بچه بودی الانم که میگی توبه کردی گذشته ها گذشته. نگران نباش 

مظلومیت فقط اونجا که شهریار میگه : از من گذشت و من هم از او بگذرم ولی 💐 با چون منی به غیر محبت روا نبود

خنگی دیگه زنگ میزدی ۱۱۰ شکایت میکردی 

الانم میتونی موضوعو ب آگاهی بگی وبهشون بگو خانوادتو دز جریان نذارن و جلوی پسره رو بگیرن وگرنه تااخرعمرت بلای جونت میشه و حتی بعد ازدواجت دست از سرت برنمیداره دمشو ببر بکش اونجا پوست سرشو میکندن جرات نکنه از صدمتریت سلام بده

تو مگه چیکار کردی 😂😂😂

هر کار فکرشو بکنی منکه کلا ته جهنمم😁😁😊

#انسانم_آرزوست                                                                      یه مامان مجرد                                                        طبیعت گردوکوهنورد.                                            آنکه را خوبی کنی هاری نگیرد آرزوست😑

من یه بار ۱۱ سالم بود رفتم مغازه برای مامانم چیز بخرم عصر بود هنوز کسی هم توی خیابون نبود یه مرده یه لحظه صدام زد حالا که برگشتم سیه مو دست زد اون آدمو هییییییییچ وقت نمی بخشم ان شاالله هر جا هست خدا لعنتش کنه