2821
2789
عنوان

نژاد پرستی 😕😒

634 بازدید | 33 پست

سلام تا حالا شده با یه نژاد پرست برخورد کنید  یا  بهتون رفتار  نژاد پرستانه بشه 

من از خودم تصمیم گرفتم زیاد نگم چون مورد  قضاوت قرار میگیرم ولی بله هم دیدم  هم باهام رفتار شده  بیشتر تو  مدرسه  بوده که با قلدری هم همراه بوده  حالم از دوران مدرسه بهم میخوره 

ما زاده عشق و عشق شد مادر ما.         برام دعا کنید إن شاء الله نینیم سالم و سلامت به دنیا بیاد إن شاء الله

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

افغانی هستی؟

خدای خوبم من از بچگی آرزوم بوده معلم بشم  منو با قبولی دانشگاه فرهنگیان به آرزوم برسون 🥰 مهربون باش اما ضعیف نباش زمانی پخته میشی که بفهمی نیازی نیست به هرچیزی واکنش نشون بدی یا به هر حرفی جواب بدی 😊 

من بلوچم تا دلت بخواد باهام شده تازه اهل سنتم بدتر

در سرم دختر پیری عصبی می رقصد‌‌‌‌‌‌‌‌‌                            شهر بر روی سر من عربی می رقصد                              این جهان با همه دغدغه هایش دارد                           روی یک جمجه یک وجبی می لرزد
بله شده و‌خوب البته من هم طرف مقابل رو‌اصلا ادم حساب نکردم و‌کاملا اینجوری نگاش کردم🤨

البته بعضیاشون خیلی بیشعورترن 

ما زاده عشق و عشق شد مادر ما.         برام دعا کنید إن شاء الله نینیم سالم و سلامت به دنیا بیاد إن شاء الله

چقد چندشه این رفتار.ب نظر من کسایی هم ک میگن باافتخار مال فلان شهرم نژادپرستن.چون چیزی که ما درش دخیل نبودیم و هیچ ربطی بما نداره افتخار نداره.افتخار مال چیزیه ک خودمون بدست بیاریم.با تلاش و از راه درست.مثل تحصیلات شعور فرهنگ احترام

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 
اره نژادپرستم من🥺🤦🏻‍♀️

منظورت چیه که نژاد پرستی

بله شده و‌خوب البته من هم طرف مقابل رو‌اصلا ادم حساب نکردم و‌کاملا اینجوری نگاش کردم🤨

اون طرف خودش کجایی بود ؟شما رو میدونم امریکا زندگی میکنید درسته ؟

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)
چقد چندشه این رفتار.ب نظر من کسایی هم ک میگن باافتخار مال فلان شهرم نژادپرستن.چون چیزی که ما درش دخی ...

لایک داری 

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 13 ساعت پیش
2791
2779
2792