2821
2789
عنوان

نژاد پرستی 😕😒

| مشاهده متن کامل بحث + 639 بازدید | 33 پست

نژاد پرستی از اساس مضحک چرک و مسخره‌س اینکه ما ایرانیا هم نژاد پرست باشیم دیگه خیلی مسخره تره

"مرد هستم"                                                                                                                                                    
من بلوچم تا دلت بخواد باهام شده تازه اهل سنتم بدتر

بلوچ ها که چشم و ابرو خوشگلن و لباس خوشگل وزیباشون جهانی هست  😍😍

مردم زیاد حرف میزنن به دل نگیر بعدشم دین و مذهب هرکس به خودش ربط داره 

"مردم خواب هستند پس هنگامی که می‌میرند، هشیار می‌شوند"

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دین پرستم اما به بقیه بی احترامی نمیکنم

همین خوبه 

ما زاده عشق و عشق شد مادر ما.         برام دعا کنید إن شاء الله نینیم سالم و سلامت به دنیا بیاد إن شاء الله
خودم نژادپرستم🥺🤦🏻‍♀️ ولی بی احترامی نکردم ب کسی تاحالا  البته فک کنم

چجوری فهمیدی نژاد پرستی  ببخشید  ولی برام سوال شد

ما زاده عشق و عشق شد مادر ما.         برام دعا کنید إن شاء الله نینیم سالم و سلامت به دنیا بیاد إن شاء الله
البته بعضیاشون خیلی بیشعورترن  

باشند! چه اهمیتی داره! البته اینو‌بگم که خود برتر بینی نو‌ خیلی از ملیت ها هست. خود من از یه سری فرهنگ ها که تو به سری ملیت خاص هست اصلا خوشم‌نمیاد و خوب ادمای با اون فرهنگ از نظرم ادمای داغونی اند. اما نظر درونی با تحقیر بیرونی فرق داره! ضمن اینکه تو‌همه ملیت ها ادمها الزاما فرهنگ یکسانی ندارند

چجوری فهمیدی نژاد پرستی  ببخشید  ولی برام سوال شد

تبعیض قائل میشم 

ولی ب کسی حرفی نمیزنم تو دل خودم

زندگی دروغ بود،ما برای ماشین بازی پا به زمین گذاشتیم🚘🌍🇫🇷405🇫🇷لاتِ دلفینی مامانشه🫠🤤❤️
چقد چندشه این رفتار.ب نظر من کسایی هم ک میگن باافتخار مال فلان شهرم نژادپرستن.چون چیزی که ما درش دخی ...

دقیقا. افتخار نداره. اما بعضی نظرات فرهنگی طرف اکه همسو با حامعه عقب افتاده باشه از نظرم تحقیر امیز میتونه باشه کاملا!

@ایوا۲  

چه خوب 😁موفق باشی 

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)

‍ اینجا تگتون کردم ک بگم بخدا من قصد مزاحمت نداشتم فقط یسوال خیلی کوچولو ازتون داشتم ک تا خاستم بگم اون تاپیک قفل شد
حالا هم میخواید جواب بدید یا ندید ، فقط اینجا تگتون کردم ک بگم قصد بدی نداشتم

@khanoommohandees  

پ نژادپرستیت کوجا بود 

من کاشان میشینم البته قبلش  یه شهر دیگه  بودم  البته نباید اسم  میبرم  ولی اشتبا شد  اسم بردم  کدوم شهر و کجا مهم نیست مهم  ادمان