سلام تا حالا شده با یه نژاد پرست برخورد کنید یا بهتون رفتار نژاد پرستانه بشه
من از خودم تصمیم گرفتم زیاد نگم چون مورد قضاوت قرار میگیرم ولی بله هم دیدم هم باهام رفتار شده بیشتر تو مدرسه بوده که با قلدری هم همراه بوده حالم از دوران مدرسه بهم میخوره
ما زاده عشق و عشق شد مادر ما. برام دعا کنید إن شاء الله نینیم سالم و سلامت به دنیا بیاد إن شاء الله
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
باشند! چه اهمیتی داره! البته اینوبگم که خود برتر بینی نو خیلی از ملیت ها هست. خود من از یه سری فرهنگ ها که تو به سری ملیت خاص هست اصلا خوشمنمیاد و خوب ادمای با اون فرهنگ از نظرم ادمای داغونی اند. اما نظر درونی با تحقیر بیرونی فرق داره! ضمن اینکه توهمه ملیت ها ادمها الزاما فرهنگ یکسانی ندارند
خانم هستم 🍁خوب بودن و بدبودن فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)