2777
2789
عنوان

دکتر پویان دربانی جراح پلاستیک

24964 بازدید | 50 پست

سلام بر همگی 

مدتی هست دارم ناپیکهای جراحی بینی رو میخونم و در حد اینستاگرام سرچ کردم البته برای ترمیم .  پیج دکتر دربانی هیجان انگیز به نظر میاد 🙄

کسی از دوستان با ایشون عمل داشتند یا اطرافیانشون . لطفا راهنمائی کنید 🌸🌸🌸

ایشون که ظاهرا سرشون شلوغه کسی تجربه ای نداره به اشتراک بزاره؟   

من ۱۳ سال پیش عمل داشتم بینیم گوشتیه الان به نظرم فرمش مثل قبل نیست.  فقط هم اینترنتی سرچ کردم تا الان.  میخوام محدود بین چند نفر انتخاب کنم . به نظرم کارهای بشارتی و میلانی و فتح سامی و امیری زاد کم ریسک اومد.  از کارهای نوری و دربانی و لطفی هم خوشم اومده.  ممنون میشم تجربه ای دارید و یا پزشک برای بینی گوشتی ترمیمی میشناسید به اشتراک بگذارید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکتر دربانی افتضاح هست من پیششون عمل کردم فقط پولو میشناسه بعد از جراحی که دیگه نه خودشون گچ باز میکنند و الان هم که ترکیه میرن بدون اطلاع قبلی قرارهاشونو کنسل میکنن و کسی جوابگو نیست و من بعد از عمل که ناراضی بودم متوجه شدم انقدر گند تو کیش بار اورده و شاکی داشته اومده تهران الانم تو تهران گند داره بالا میاره داره میره ترکیه ، لطفا قبل از اینکه دکتر دربانی انتخاب کنین حتما تحقیق کنید ، اگر ازشون بپرسبد که کاراشونو میتونیم از نزدیک ببینیم قبول نمیکنن چون گند زیاد زده

عزیزم من صددرصد میرم‌پیش دربانی  ولی یه شماره تماس توداریرکت  ازم خواستن  معلوم نیس ...

لطفا قبلش تحقیق کن منم گول کارای اینستاشونو خوردم ولی وقتی عمل کردم اصلا اون چیزی که میخواستم مثل کارایی که تو اینستا کرده نشده و کارتشونو از نزدیک نمیزارن ببینی و ۲ تا بادیگارد تو مطب گذاشته که هر کی شاکی بود باهاش برخورد کنن، قبلش حتما کاراشو از نزدیک ببین

واقعا متاسفم واسه تنگ‌ نظری تا یکی موفق میشه می خوان بزننش

با فاصله بهترین پلاستیک ایران دکتر دربانی هست

از کامنت ها معلومه دوستان عزیزمون تیم هستن با هم اومدن پست گذاشتن که دکتر و خراب کنن فوق العاده هستن ایشون جراح بین المللی هستن با یک بار مراجعه متوجه میشوید

دکتر دربانی افتضاح هست من پیششون عمل کردم فقط پولو میشناسه بعد از جراحی که دیگه نه خودشون گچ باز میک ...

سلام میشه بفرمایید غیر از اینستاگرم از کجا میشه نمونه کارهایی که خراب کردن. رو دید

واقعا متاسفم واسه تنگ‌ نظری تا یکی موفق میشه می خوان بزننش با فاصله بهترین پلاستیک ایران دکتر دربان ...

مطمئنم شما یکی از منشی ها یا فامیل هاشون هستین

همون منشی هایی که عکس هارو دست کاری میکنن همونایی که کامنت های منفی رو سریع پاک میکنه 

که از تو بیمارستان جزیره کیش ایشونو انداختن بیرون 

کلی ادمو بیچاره کرده 

به نظرم باید دکتر دربانی رو بزارن نفر اول لیست سیاه 

بسیارررر بی مسئولیت ، بی‌فکر و فقط به فکر پول هستن و بعد از گرفتن پول دیگه هیچکس رو نمیشناسن 

به عکس های پیج نگاه نکنید همش دروغه کارشون افتضاحه اینو نوشتم که کس دیگه ای مثل من و خیلیای دیگه که یه چشمشون اشکه یه چشمشون خون گول نخورن 

تو انتخاب دکترتون خیلییی دقت کنید چون عواقب جبران ناپذیری داره 

دکتر دربانی افتضاح هست من پیششون عمل کردم فقط پولو میشناسه بعد از جراحی که دیگه نه خودشون گچ باز میک ...

من از تیر ماه پیششون وقت گرفتم برای مشاوره ۵ دی دادن وقت اونم یه روز قبد پیام دادن که کنسله . دیگه هرچی تماس میگیرم با مطب دایرکت میدم واتساپ هیچ جوابی نمیدن . ترکیه تشریف دارن . حتی کامنت هم گذاشتم که کی میان تکلیف ما چیه پاکش کردن . واقعا نمیدونم برم پیشش یا نه .ترکیه هم میره دیگه بعد عمل فکر نکنم بشه پیداش کرد 😑😑

من از تیر ماه پیششون وقت گرفتم برای مشاوره ۵ دی دادن وقت اونم یه روز قبد پیام دادن که کنسله ...

بهتر که جوابتو ندادن عزیزم خدارو هزار بار شکر کن چون بیچارت میکرد چهره هزاران نفرو نابود کرده از کیش انداختنش بیرون تهران هم دوباره کلی ادمو بیچاره کرده حالا دیگه داره میره ترکیه  

برو پیش یه دکتر خوب

عزیزانی که میخوان پیش دکتر دربانی عمل کنند میتونن به این پیج سربزنن

پیج اینستاگرام:dr.darbani.zed

لطفاً به کسان دیگه هم که میخوان جراحی زیبایی انجام بدن ارسال کنید شاید در تصمیم گیری درست خیلی بهشون کمک کنه