2777
2789
عنوان

دکتر پویان دربانی جراح پلاستیک

| مشاهده متن کامل بحث + 24978 بازدید | 50 پست
واقعا متاسفم واسه تنگ‌ نظری تا یکی موفق میشه می خوان بزننش با فاصله بهترین پلاستیک ایران دکتر دربان ...

واقعا متاسفم برای تبلیغات دروغتون 

پارسال بینی جراحی کردند ۴ ماه الکی بهم گفتن چسب بزنید بعد از ۴ ماه بینی کج و داغون تحویل دادن بهشون گفتم هر روز یه وعده جدید الکی سرکار میزارید 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوستان عزیز به هیچ وجه به دکتردربانی وپیج شون وکارایی که توپیجشون میذارن اعتمادنکنید اینایی هم که میان نظرات مثبت نسبت به ایشون میدن ازمنشی هاشون هستند اگرمیخواین مطمعن صددرصدبشین برین نظام پزشکی ببینید چقدرایشون شاکی دارن وچندتاپرونده دارند

سلام دوستان من ميخاستم برم پيش دكتردرباني ولي الان كامنتارو خوندم اصلا جا خوردم، كسي ميدونه حدود هزي ...

الان حدود۷۰میلیون میگیرن البته ترمیمی اگه دلت میخواد یه بینی داغون پیداکنی حتما برو 

دوستان عزیز به هیچ وجه به دکتردربانی وپیج شون وکارایی که توپیجشون میذارن اعتمادنکنید اینایی هم که می ...

واي خداي من همين امروز يكي به من معرفيش كرد گفت خيلي خوبه  خدارو شكر نظرات شمارو خوندم

ازتون خواهش میکنم اعتماد نکنین منم گول خوردم بینی ام هیچ مشکلی نداشت برای بهتر شدن عمل کردم تا منو دید سریع بهم وقت داد بعد که ورم بینی ام خوابید کنار بینی ام گود شده بود هر بار تماس پیام فقط گفتن صبر کن دکتر نیست استانبوله گفتم فقط منو ببینه یه نظری بده یه چیزی بگه انقدر دکتر بی وجدان انقدر بی مسئولیت من که از سرش نمیگذرم الان هم میخام شکایت کنم تو رو خدا هر کی ناراضیه بره دنبال شکایت نزارین این  دکتر انقدر راحت پول بگیرن و خرابکاری کنن روز اول که رفتم برام سوال بود که چرا دم در هر کسی رو راه نمیدن و اسم میپرسن چرا دو تا بادیگارد اونجاس

دوست عزیز اگر میخوای برای جراحی دکتر دربانی رو انتخاب کنی 

این یه اشتباه بزرگه مطمئن باش این دکتر فقط پول رو میشناسه و به هیچ عنوان مسئولیت پذیر نیست 

من بیشتر از یک سال پیش این ایشون عمل کردم افتضاح 

بعد عمل رفتن ترکیه و اصلا جوابگو نیستن 

واقعا متاسفم واسه تنگ‌ نظری تا یکی موفق میشه می خوان بزننش با فاصله بهترین پلاستیک ایران دکتر دربان ...

احقم جان چی میگی تو استاد نکروز ایران دختر خاله من نکروز بینی کرد