سلام بچه ها شاید خیلی از شما منو بشناسید توو نی نی سایت.امروز حال دلم خیلی بده خیلی گریه کردم خیلی فکر کردم حس میکنم زندگیم ب اخر رسیده هیچکس و ندارم توو این دنیا شوهرم ک حس میکردم همه دنیامه جلو خانوادم وایسادم برا اینکه ب هم برسیم، ب راحتی منو گذاشت کنار و گفت نمیخوامت هر روز بهم خیانت میکنه جلو چشم خودم استیکر قلب میفرسته براش،دست بزن داره وحشتناک اگه اعتراضی کنم منو جلو چشم بچم تیکه پاره میکنه پس منم دیگه سکوت میکنم یک ریال پول ب من نمیده الان شاید بگید پس شارژ و گوشی از کجا اوردی مادرم بدون اطلاع پدرم گرفته برام گوشی رو شارژ هم یواشکی واسم میفرسته توو خانوادم فقط مادرم گاهی اوقات بهم ی زنگ میزنه پدرم اجازه نمیده برم خونش چون میگه حرف ما رو گوش نداده زن این پسره شده
این کاربری دست من و ابجیمه(دختر داییم)لطفا کارگاه بازی در نیارید باتشکر
دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍 امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا) آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌 ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
پناه بردم ب خود خدا عزیزم.منم فراموش نکن واسم دعا کن حتما
گاهی خدا بنده هاشو ارجاع داده به ائمه اطهار گاهی هم به شهدا وقتی گره کارت با دعای مستقیم باز نشد به بنده های عزیز خدا پناه ببر
دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍 امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا) آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌 ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹