2777
2789
عنوان

داستان زندگیم

1248 بازدید | 48 پست

سلام بچه ها شاید خیلی از شما منو بشناسید توو نی نی سایت.امروز حال دلم خیلی بده خیلی گریه کردم خیلی فکر کردم حس میکنم زندگیم ب اخر رسیده هیچکس و ندارم توو این دنیا شوهرم ک حس میکردم همه دنیامه جلو خانوادم وایسادم برا اینکه ب هم برسیم، ب راحتی منو گذاشت کنار و گفت نمیخوامت هر روز بهم خیانت میکنه جلو چشم خودم استیکر قلب میفرسته براش،دست بزن داره وحشتناک اگه اعتراضی کنم منو جلو چشم بچم تیکه پاره میکنه پس منم دیگه سکوت میکنم یک ریال پول ب من نمیده الان شاید بگید پس شارژ و گوشی از کجا اوردی مادرم بدون اطلاع پدرم گرفته برام گوشی رو شارژ هم یواشکی واسم میفرسته توو خانوادم فقط مادرم گاهی اوقات بهم ی زنگ میزنه پدرم اجازه نمیده برم خونش چون میگه حرف ما رو گوش نداده زن این پسره شده

این کاربری دست من و ابجیمه(دختر داییم)لطفا کارگاه بازی در نیارید باتشکر

حس میکردم با ازدواجم شاید حمایت خانوادم و نداشته باشم ولی همسرم هست، شوهرم یه شمر واقعی هست خدا لعنتش کنه بدترین عذاب هارو کشیدم از دستش بدتریت کتک ها بدترین حرف های زشت بدترین تحقیر ها بخدا فقط کوتاه میومدم بخاطر بچم(نا خواسته باردار شدم)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی ن شوهرم کس و کارم نشد شوهرم عامل بدبختیم شد جلو  چشم خودم از من بد میگه پیش دخترم بخدا دوسال پیش یه مانتو برام گرفته با لباس های کهنه سر میکنم خیلی عذابم میده منو مریض کرده من هیچکسی رو ندارم پدرم ب فامیلا گفته هرکس با من حرف بزنه یا بیاد خونم باهاش قطع ارتباط میکنم

شاید بخوام از شرایط زندگیم بگم خودش یه رمان بشه و عذاب هایی ک کشیدم خیلی خیلی خیلی خیلی زیاد اگر کسی دیگه بود واقعا تاب نمیاورد در برابر این همه سختی خانواده شوهرم ک از خودش بدترن 

من موندم و خودم و خودم....امسال با وجود همه سختی ها و زجر ها نشستم درس خوندم ک تربیت معلم قبول شم تورو خدا دعام کنید ک امسال قبول شم اینقدر شرایطم سخته و درد اوره ک هر روز فکر خودکشی میکنم ولی دوباه از خدا میترسم و ب خودم میام

این تاپیک و زدم که واسه قبولیم دعا کنید ک بدجور شرایطم نا میزونه.تورو خدا دعام کنید

این تاپیک و زدم که واسه قبولیم دعا کنید ک بدجور شرایطم نا میزونه.تورو خدا دعام کنید

ان شا‌ءالله قبول میشی و موفق میشی

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

دعام کن عزیزم

اگه قبول بشی بری دانشگاه دیگه حتما استخدام میشی؟؟

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

از ته دل برات دعا میکنم که حال و وضعت رو به راه بشه

زنده باشی عزیزم انشالله ب هرچی میخوای برسی