2777
2789
عنوان

داستان زندگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1248 بازدید | 48 پست
شما منو دعا کن قبول شم خودم مستقل شم

من دردت میفهمم خواهر خودمم خیانت جنسی دیدم از شوهرم و بی پناهم اما به خاطر بچه هام موندم و واگذار کردم به خدا 

از ته قلبم از خدا میخوام بهترینهارو نصیبت کنه و ارزوهات براورده بشن و ازین روانی راحت بشی خودت و بچه ات

امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💖
میشه علت این گرایش شدید قبل ازدواج به همسرت برامون بگی؟!!!برای ۶ماه اشنایی چطور اینقدر اعتماد کردی ک ...

عزیزم واقعا تا ادم زیر سقف نره معلوم نمیشه میشناسم کسی که ۴سال دوست بودن ازدواج کردن بعد طرفو شناخته طلاق گرفته

میشه واسه خوشبختیم در آینده یه صلوات مهمونم کنی😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم بنظرم بهترین کار اینه ک بری پیش پدرت و ازش عذرخواهی کنی ب پاش بیفت اون پدرته حتما میبخشه تورو ...

ن عزیزم پدرم دیگه منو قبول نمیکنه مادرم باهاش حرف زده لطفا دعام کن و قبول شم خودم بتونم مستقل بشم

این کاربری دست من و ابجیمه(دختر داییم)لطفا کارگاه بازی در نیارید باتشکر
من دردت میفهمم خواهر خودمم خیانت جنسی دیدم از شوهرم و بی پناهم اما به خاطر بچه هام موندم و واگذار کر ...

مرسی عزیزم خیلی ناراحت شدم برات منم شوهرم بارها خیانت کرد بهم ولی وقتی میفمیدم منو کتک میزد تورو قران دعام کن ک قبول شم و برم سراغ زندگیم

وای منم با یکی‌ ۵ساله دوستیم‌ چن بار از دهنش در رفت گف وقتی داغ کنم عصبانی بشم هیچی نمیفهمم یکیم‌ ا ...

خیانتکار هیچوقت ادم نمیشه فقط روش بازتر میشه و بدتر میشه ما به خاطر بچه موندیم پای زندگی شما که زندگیت باهاش شروع نشده از من میشنوی ولش کن بخدا یه ماه گریه کنی خیلی بهتر از اینه یه عمر زجه بزنی و کسی صدای شکستن دلت نشنوه

توبه گرگ مرگه دیدم کشیدم بعد ۱۰سال زندگی که دارم میگم

امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💖
ن عزیزم پدرم دیگه منو قبول نمیکنه مادرم باهاش حرف زده لطفا دعام کن و قبول شم خودم بتونم مستقل بشم

حتی اگ مستقل هم بشی باز ب پدر و مادرت نیاز داری 

اونا تکیه گاه ی دخترن اینکه مادرت بگه بااینکه خودت بری خیلی فرق داره 

اصلا تو چجوری تونستی این همه وقت با پدرت قهر باشی

جسارتا مطمینم بازم داری اشتباه میکنی کعبه امالات شده قبولی در تربیت معلم،قدم بردار وبا پدرت اشتی کن....خیلی حالاحالاها به پدرت احتیاج داری 

حتی اگ مستقل هم بشی باز ب پدر و مادرت نیاز داری  اونا تکیه گاه ی دخترن اینکه مادرت بگه بااینکه ...

اون با من قهره.من شوهرم گولم زد بچه بودم ۱۸ سالم بود مهریه ام و بخشیدم پدرم گفته بدون مهریه حق نداره بیاد این خونه

جسارتا مطمینم بازم داری اشتباه میکنی کعبه امالات شده قبولی در تربیت معلم،قدم بردار وبا پدرت اشتی کن. ...

کعبه چی؟؟؟؟

میشه علت این گرایش شدید قبل ازدواج به همسرت برامون بگی؟!!!برای ۶ماه اشنایی چطور اینقدر اعتماد کردی ک ...

فریبم داد فریب ۱۷ سالم بود

اون با من قهره.من شوهرم گولم زد بچه بودم ۱۸ سالم بود مهریه ام و بخشیدم پدرم گفته بدون مهریه حق نداره ...

خب حق با پدرته 

ولی بنظرم شمابری پدرت استقبال میکنه ازت 

خودت هم مغروری ک تا حالا نرفتی بابات لج کرده میدونی چقدر برات زحمت کشیده دیده شما اونو ب ی غریبه فروختی حق داره ناراحت بشه 

ب این فکر کن ک دیگه نباشه تا بری از دلش دربیاری چی میکشی؟پدر ومادرها ک تا اخر نیستن قدر لحظه ها رو بدون

اونایی ک منو دعا میکنید ک قبول شم و راه زندگیم و جدا کنم از این شمر لعین،یه دنیا ممنونتونم انشالله هرچی از خدا میخواید بهتون بده

خب حق با پدرته  ولی بنظرم شمابری پدرت استقبال میکنه ازت  خودت هم مغروری ک تا حالا نرفتی ...

قبول بشم حتما میرم حداقل خوشحال شه از قبولیم خیلی دوس داشت ب جایی برسم

قبول بشم حتما میرم حداقل خوشحال شه از قبولیم خیلی دوس داشت ب جایی برسم

بنده خدا 

توروخدا برو تا دیر نشده 

انشالله خوشحالش کنی حتما خبربده اگ رفتی میدونم ک باروی خوش استقبال میکنه ازت