aisanandarmanizadeh مدیر استارتر عضویت: 1404/09/13 تعداد پست: 342 عنوان جغد های سایت🤣 162 بازدید | 18 پست آقا من خوابم نمیبره سر شب ساعت 9 تلپ افتادم تو رختخواب ساعت یازده مثل جغد بیدار شدم چون گشنم بود دستشویی هم داشتم بعد تا الان بیدارم🥹 علی یا ایها العشقا چه کردی با دل ماها که زورت بیش از اینها است نه در حال بلکه دوران ها:) ♡ امروز | 04:00 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بروگمشوبابا عضویت: 1403/10/20 تعداد پست: 2471 منم برای سومین بار به دوس پسرم شب بخیر گفتم ولی هنوزم بیدارم😂
aisanandarmanizadeh مدیر استارتر عضویت: 1404/09/13 تعداد پست: 342 اگه کار و زندگی داشته باشی نمیتونی در ضمن من فردا یه قرار مهم با دوستم دارم میخوام باهاش در یه مورد اساسی صحبت کنم علی یا ایها العشقا چه کردی با دل ماها که زورت بیش از اینها است نه در حال بلکه دوران ها:) ♡
aisanandarmanizadeh مدیر استارتر عضویت: 1404/09/13 تعداد پست: 342 منم برای سومین بار به دوس پسرم شب بخیر گفتم ولی هنوزم بیدارم😂 🤣🤣🤣🫶🏻 علی یا ایها العشقا چه کردی با دل ماها که زورت بیش از اینها است نه در حال بلکه دوران ها:) ♡
آوایرا عضویت: 1404/09/16 تعداد پست: 7991 🦉 دنیای بیرون از پتو خیلی بی رحمه :)🧸💔✨✨✨✨✨عضو رسمی انجمن H_T_A :)🦢✨
aisanandarmanizadeh مدیر استارتر عضویت: 1404/09/13 تعداد پست: 342 ما نگهبان سایت هستیم😂 🤣❤بلهههه علی یا ایها العشقا چه کردی با دل ماها که زورت بیش از اینها است نه در حال بلکه دوران ها:) ♡
aisanandarmanizadeh مدیر استارتر عضویت: 1404/09/13 تعداد پست: 342 من چندساله وضع خوابه اینه شباتاصبح بیدارم، صبح تازه میخوابم وایییییی من عید امسال اینطور بودم وضعیت روحیم بهم ریخته بود علی یا ایها العشقا چه کردی با دل ماها که زورت بیش از اینها است نه در حال بلکه دوران ها:) ♡
rha۷۶ عضویت: 1402/10/14 تعداد پست: 2955 وایییییی من عید امسال اینطور بودم وضعیت روحیم بهم ریخته بود پس من خیلی وقته وضع روحیم بهم خورده😪
اونلیگاد عضویت: 1404/02/06 تعداد پست: 1671 من از ناراحتی سرکار رفتن خوابم نمیبره محیط کارم سمه ...تو اداره خوابم میگیره من چ گنم
__nafass__ عضویت: 1403/06/04 تعداد پست: 118 من از صب بیدارم نمیدونم چرا خوابم نمیره😭 از چه میکوشی که مردم را ز خود راضی کنی؟ این جماعت از خدا هم اکثرا ناراضی اند...
kerolyn عضویت: 1400/06/26 تعداد پست: 2197 منم خوابم بهم ریخته حسابی یعنی اگه یکماه شب سروقت بخوابم صبح زود پاشمیه شب که دیر بخوابم دیگه روتینم بهم میریزه من به قربان خداچون که مرا غمگین دید بهر خوشحالی من در دلم انداخت تو را ...💜برا خوب شدن حال مامانم یه صلوات میفرستی قشنگم😊اگه با نظرم مخالفی جواب نده یکی از مهمترین ویژگی های آدمای امن اینه که دیگران نسبت به کلام وعمل او نگران نیستند.