2777
2789
عنوان

جغد های سایت🤣

172 بازدید | 18 پست

آقا من خوابم نمیبره سر شب ساعت 9 تلپ افتادم تو رختخواب ساعت یازده مثل جغد بیدار شدم چون گشنم بود دستشویی هم داشتم بعد تا الان بیدارم🥹

این کاربری دست دو نفره🫶🏻 علی یا ایها العشقا چه کردی با دل ماها که زورت بیش از اینها است نه در حال بلکه دوران ها:) ♡

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه کار و زندگی داشته باشی نمیتونی در ضمن من فردا یه قرار مهم با دوستم دارم میخوام باهاش در یه مورد اساسی صحبت کنم

این کاربری دست دو نفره🫶🏻 علی یا ایها العشقا چه کردی با دل ماها که زورت بیش از اینها است نه در حال بلکه دوران ها:) ♡

منم برای سومین بار به دوس پسرم شب بخیر گفتم ولی هنوزم بیدارم😂

🤣🤣🤣🫶🏻

من چندساله وضع خوابه اینه شباتاصبح بیدارم، صبح تازه میخوابم

وایییییی من عید امسال اینطور بودم وضعیت روحیم بهم ریخته بود

منم خوابم بهم ریخته حسابی

یعنی اگه یکماه شب سروقت بخوابم صبح زود پاشم

یه شب که دیر بخوابم دیگه روتینم بهم میریزه

مخالفی؟رد شوووو بحث لازم نیست و اگه هدفت بحث و حاشیه ست اینجا جای اشتباهيه.برا خوب شدن حال مامانم یه صلوات میفرستی قشنگم😊یکی از مهمترین ویژگی های آدمای امن اینه که دیگران نسبت به کلام وعمل او نگران نیستند.