دختر_ماه_شب_چهارده مدیر استارتر عضویت: 1402/10/28 تعداد پست: 976 عنوان یه سوال درسی 109 بازدید | 12 پست بازم من😂اینو جواب بدین میخوابمم😂😂کسایی که شیشم به هفتم نمونه دولتی قبول شدن دوباره باید برای ورودی دهم آزمون بدن؟اگه آره که خیلی بد میشه اونا بالاترن از بقیهاگه نه که پس یعنی یکراست میرن نمونه دهم پس ظرفیت کمتر میشهخدایا شکسپیر گفت : ((شخصیت من یعنی من کی هستم؛ ولی برخورد من بستگی داره تو کی هستی))!> امروز | 02:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دختر_ماه_شب_چهارده مدیر استارتر عضویت: 1402/10/28 تعداد پست: 976 تیزهوشان که اینجوری نبودنمونه دولتی رو نمیدونم تیزهوشان چجوری بود شکسپیر گفت : ((شخصیت من یعنی من کی هستم؛ ولی برخورد من بستگی داره تو کی هستی))!>
کنکورییییهتارزطظسیبغ عضویت: 1404/10/30 تعداد پست: 464 نمونه باید بدی ولی تیزهوشان بدون ازمون میرن مای نیم ایز سکینه جنر .میخوای مثل منن باشیییی. پس موفق باششیی
2000tiredgirl عضویت: 1402/01/20 تعداد پست: 3145 تیزهوشان چجوری بود اونایی که راهنمایی رو توی تیزهوشان میخوندن دیگه لازم نبود واسه دبیرستان دوباره آزمون بدن، همونجوری میرفتن تیزهوشان 🩷🎀
دختر_ماه_شب_چهارده مدیر استارتر عضویت: 1402/10/28 تعداد پست: 976 نمونه باید بدی ولی تیزهوشان بدون ازمون میرن یعنی ماهایی که نمونه هفتم قبول نشدیم باید با کسایی که شدن رقابت کنیم ؟ شکسپیر گفت : ((شخصیت من یعنی من کی هستم؛ ولی برخورد من بستگی داره تو کی هستی))!>
nazaninzzzz عضویت: 1400/12/18 تعداد پست: 733 تیزهوشان چجوری بود اون سالی که من بودم کسی که راهنمایی قبول میشد مستقیم میرفت دبیرستان، الانو نمیدونم، فکرکنم الانم همینه
nazaninzzzz عضویت: 1400/12/18 تعداد پست: 733 یعنی ماهایی که نمونه هفتم قبول نشدیم باید با کسایی که شدن رقابت کنیم ؟ شما نهمی؟ اصلا به این چیزا فکرنکن تمام تلاشتو بکن
کنکورییییهتارزطظسیبغ عضویت: 1404/10/30 تعداد پست: 464 یعنی ماهایی که نمونه هفتم قبول نشدیم باید با کسایی که شدن رقابت کنیم ؟ ببین من هفتم رفتم نمونه خیلی هم جای خاصی نبود فقط بچه هاش تلاششون زیاد بود همین . ربطی نداره مای نیم ایز سکینه جنر .میخوای مثل منن باشیییی. پس موفق باششیی
lumora عضویت: 1404/08/17 تعداد پست: 5097 باید آزمون بدنازمون نمونه دولتی از همون کتابای درسیه خیلی بالاتر نیستن و حتی ممکنه افت کرده باشن تو 3 سالبچه های تیزهوشان مستقیم میرن که اونم یکی دوسال پیش گفتن باید ازمون بدن بعدش نمیدونم چی شد من این روزها برای هرچیزی هزاربار گریستم. برای وطنم، خانواده ام، زندگی ام، آینده ام، هم وطنم، هم وطنم، هم وطنم.
nazaninzzzz عضویت: 1400/12/18 تعداد پست: 733 یعنی ماهایی که نمونه هفتم قبول نشدیم باید با کسایی که شدن رقابت کنیم ؟ این بیشتر به نفعتونه تا اینکه بدون آزمون برن، شانستون بیشتر میشهزمان ثبت نام آزمون نمونه و تیزهوشانو اعلام نکردن؟ برادر منم نهمه
دختر_ماه_شب_چهارده مدیر استارتر عضویت: 1402/10/28 تعداد پست: 976 این بیشتر به نفعتونه تا اینکه بدون آزمون برن، شانستون بیشتر میشهزمان ثبت نام آزمون نمونه و تیزهوشانو ... از تیر شده اردیبهشت شکسپیر گفت : ((شخصیت من یعنی من کی هستم؛ ولی برخورد من بستگی داره تو کی هستی))!>