2777
2789
عنوان

یه سوال درسی

109 بازدید | 12 پست

بازم من😂

اینو جواب بدین میخوابمم😂😂

کسایی که شیشم به هفتم نمونه دولتی قبول شدن دوباره باید برای ورودی دهم آزمون بدن؟

اگه آره که خیلی بد میشه اونا بالاترن از بقیه

اگه نه که پس یعنی یکراست میرن نمونه دهم پس ظرفیت کمتر میشه

خدایا

شکسپیر گفت : ((شخصیت من یعنی من کی هستم؛ ولی برخورد من بستگی داره تو کی هستی))!>  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمونه باید بدی ولی تیزهوشان بدون ازمون میرن

یعنی ماهایی که نمونه هفتم قبول نشدیم باید با کسایی که شدن رقابت کنیم ؟

شکسپیر گفت : ((شخصیت من یعنی من کی هستم؛ ولی برخورد من بستگی داره تو کی هستی))!>  

ببین من هفتم رفتم نمونه خیلی هم جای خاصی نبود فقط بچه هاش تلاششون زیاد بود همین . ربطی نداره

مای نیم ایز سکینه جنر .میخوای مثل منن باشیییی. پس موفق باششیی

باید آزمون بدن

ازمون نمونه دولتی از همون کتابای درسیه خیلی بالاتر نیستن و حتی ممکنه افت کرده باشن تو 3 سال

بچه های تیزهوشان مستقیم میرن که اونم یکی دوسال پیش گفتن باید ازمون بدن بعدش نمیدونم چی شد

من این روزها برای هرچیزی هزاربار گریستم. برای وطنم، خانواده ام، زندگی ام، آینده ام، هم وطنم، هم وطنم، هم وطنم.

این بیشتر به نفعتونه تا اینکه بدون آزمون برن، شانستون بیشتر میشه

زمان ثبت نام آزمون نمونه و تیزهوشانو اعلام نکردن؟ برادر منم نهمه

این بیشتر به نفعتونه تا اینکه بدون آزمون برن، شانستون بیشتر میشهزمان ثبت نام آزمون نمونه و تیزهوشانو ...

از تیر شده اردیبهشت