2777
2789

دیشب تا صبح ساعت چهار نبودش بعد کلی زنگ پیام حتی ب پدرشوهرم زنگ زدم و پیام دادم ک شوهرم نیومده خونه

بعد ساعت چهار اومده.... اول ک انداختمش از خونه بیرون ساعت شش دوباره اومده بعد از خواب پریدم کلی بدنشو خنج انداختمو اینا قشنگ گردنش شده کبود و قرمز میگم کدوم گوری بودی میگه حالم بد بود فشار فکری داشتم تو ماشین خوابم برده بودتو پارکینگ آپارتمان.‌‌.من حاملم فکر کردم رفته مشروب خورده ولی قبافش به ادم های مشروب خور نمیخورد.... حس میکنم حرفاش راسته ولی نمیتونم قبول کنم پنج ساعت با شکم حامله داشتم زجر میکشیدم تا چهار صبح ولی اون هر جا بوده اصلا یادش رفته زنش حاملس..‌‌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیا مبنا رو بذار رو اینکه راست میگه،صبرکن ببین بازم کاری میکنه یا نه

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹

حتما راست میگه ادما با تمام ادعاشون ی وقتایی کم میارن

گفتم غم تو دارم گفتا گمشو کثافت گفتم که مال من شو گفتا با این قیافت؟_گفتم زمهرورزان رسم وفا بیاموز_گفتا وفا رو ول کن چنده حقوق پایه ت؟!_گفتم که پول ندارم اما پر از شعورم گفتا شعور نداری بی پول بی نزاکت _گفتم مگر چه کردم گفتا که خواستگاری _گفتم مگر که جرم است گفتا بی مایه اری!
حالا گردنش چرا کبود بود

اسی بقول خودش خنج انداخته

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹

اگربار اوله راست گفته

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.

این شرایط همه رو داغون کرده

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.

شما درست میگی ولی  جای بخشش هست بخاطر خودت و زندگیت 

حالا بشین آروم حرف بزن کجا بودی همین حرفایی تودب ما زدی بعد دنبال جواب باش شاید قانع ات کرد 

حق قضاوت منو نداری دوست عزیز!🙂🌱
شما درست میگی ولی  جای بخشش هست بخاطر خودت و زندگیت  حالا بشین آروم حرف بزن کجا بودی همین ...

قانع شدم ک احتمالا تو پاشین بوده ولی عصبیم ک چرا نبوده حواسش ب منی ک حاملم تبوده

خب خب الان همه واست نسخه می پیچن

آخرین وصیت من اینه منو با   استخوان چند تا حیوون  دفن کنند😭😭😭😭‌                                                                                                                                                                                                                                                                                    بعدش دانشمندان منو کشفم کنند یکم برن سرکار روحم ششششاد شههه  🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣                   

ای بابا..اخه هرچیم فکرش پشغول لاشه زنه حاملشو بدون خبر ول نمیکنه که هرچیم زنگ بزنی جواب نده.مگه مییشه اخه.مشکوک میزنه ساعت ۵صبحم اومده..من جای شما پشکوگ شدم خداوکیلی