2777
2789
عنوان

نمی دونم شوهر عوضیم راست میگه یا دروغ؟!😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 732 بازدید | 35 پست
قانع شدم ک احتمالا تو پاشین بوده ولی عصبیم ک چرا نبوده حواسش ب منی ک حاملم تبوده

آدما اشتباه میکنن،آدما خسته میشن ی جاهایی حوصله خودشونم بخاطر این گرونی ها ندارن ،خب تا الان ک کلی باهات خوب بوده یادت بوده ی شب حالا  یادش رفته خاسته تنها باشه 

میتونی زود نبخشی  و ناز کنی ولی آروم نه با سرو صدا با دعوا اول خودت اسیب میبینی هم بچه ات 

تو زن هستی باید جشم پوشی کنی که زندگیت خراب نشه 

حق قضاوت منو نداری دوست عزیز!🙂🌱

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ازش پرسیدم کجا بودی؟؟؟چرا نپرسیدی؟؟اول بپرس با جنگ و دعوا معلومه اونم عصبی میشه جواب درستی نمیده وقتی آروم بپرسی کجا بودی ۷۰ درصد راستشو میگه

ازش پرسیدم کجا بودی؟؟؟چرا نپرسیدی؟؟اول بپرس با جنگ و دعوا معلومه اونم عصبی میشه جواب درستی نمیده وقت ...

ازش پرسیدم گفتم بگو اگه راست نگم ان شاالله ب عزای بچم بشینم گفت 🥺🥺😭

نمیخوام ته دلتو خالی کنم ولی مگه میشه آدم تو ماشین بگیره بخوابه و به زنشم اطلاع نده  مگه از هو ...

احتمالش هس چون فشار زیاد روشه قسمم خورد ب مرگ بچش

نمی دونم دیگه

تو ماشین

پس  بخاطر خودت و بچه ات هم شاه حرص نخور و فراموش کن 

الان خودت میبینی وضع چقدر خرابه   بیشتر فشار روی مرد ها هستند شاید واقعا حالش بد بوده 

اگه باز تکرار کرد اون موقع داد و بیداد کن 

امروز فراموش کن و سعی کن باهاش سر صبحانه یا نهاد آروم حرف بزنی بگی رفتی خیلی اذیت شدم دیگه نکن ازاین حرفا 

سعی کن بفهمی چرا تو ماشین بوده اگه حالش بده کنارش باش ک وقتی چیزی شد تو ماشین نره بیاد پیش شما 😘 

ازش پرسیدم گفتم بگو اگه راست نگم ان شاالله ب عزای بچم بشینم گفت 🥺🥺😭

خب دیگه خدا و شکر کتکشم که زدی عب نداره دیگه عزیزم راست گفته 

یه قانونی هست که میگه :هـمـیشـه ی جـوری زنـدگـی کـن کـه اگـه رفـتـی جــلـوی آیـنـه روت بـشـه بـه چـشـمـای خـودت نـگـاه کنی