2777
2789
عنوان

بی پولی

| مشاهده متن کامل بحث + 570 بازدید | 60 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش اول خودت بزرگ میشدی بعد بچه دار میشدی

میدونم منظورت چیه  چون میگم یه رنگ نیست اخه اگه مردم بهش  تیکه بندازن دلش میشکنه  برای من که مهم نیست 

ما زاده عشق و عشق شد مادر ما.         برام دعا کنید إن شاء الله نینیم سالم و سلامت به دنیا بیاد إن شاء الله
اصلا فکرتم اعصابموخورد کرد..چرا گذاشتی بخره اصلا؟؟شوهرت بی پوله وضیفشه بیشترکارکنه بخره..واقعا چجور ...

تازه میگه رنگاش باهم ست نیس، با حرف مردم چکنم

شما حرف از عذاب وجدان میزنی

تو چنین خوب چرایی...

برا حرف مردم زندگی میکنی مگه .از قبل حرفتوجلومینداختی میگفتی تواین زمونه دگ ادم باید همه چی خودش بگیره ازمادرم من انتظاری ندارم بادست خالی.شما وهمسرت اگ دستتون خالی بود نباید بچه دارمیشدین شمابچه هواستین مادرتون چ گناهی کرده اول وسایلشو کم کم میگرفتی اماده میکردی بعد بچه دارم میشدی عزیزم حالام ک شده اتفاقی نیفتاده 

❤ عشق فقط یک کلام مادر علیه السلام  ❤                            
نه زشت نیست زشت این رسمای مسخره است که یکی دیگه بچه میخواد یکی دیگه بدنیاش میاره دونفر دیگه باید سی ...

😑⁦👏🏻⁩⁦👏🏻⁩⁦👌🏻⁩

تیکر بارداری نیست،تیکر رسیدن به ارزوم .میشه برای اینکه به ارزوم برسم برام صلوات بفرستید😍
تازه میگه رنگاش باهم ست نیس، با حرف مردم چکنم شما حرف از عذاب وجدان میزنی

وای اصلا نمیتونم هضم کنم اقا از اول میگفت ما همچین رسمس نداریم..طفلی باباش مریضه مامانش سرکاره خدج خونه میده..مگ میشه ادم اجازه یده اونا بخزن..بعد نگران تیکه مردم واسه رنگشه

سلام به هرچیزی که به وقتش می آید..خدایاشکرت..💚
مبارکه عزیزم نه هیچ اشکالی نداره قرار نیست همه وسایل هم رنگ وهم طرح باشن  اتفاقا رنگ مشکی ...

ممنون عزیزم  منم همین رو دوست داشتم بشنوم 

ما زاده عشق و عشق شد مادر ما.         برام دعا کنید إن شاء الله نینیم سالم و سلامت به دنیا بیاد إن شاء الله
اصلا فکرتم اعصابموخورد کرد..چرا گذاشتی بخره اصلا؟؟شوهرت بی پوله وضیفشه بیشترکارکنه بخره..واقعا چجور ...

یعنی چی چرا بهم میپری منم عذاب وجدان دارم و کلی هم ناراحتم  ولی میترسم یکی از فامیلا بهش  تیکه بندازن اخه فامیلا ما مثل  حیوونن بلا نسبت 

ببخشید اسی

واقعا خجالت نمیکشید تو و شوهرت؟ حالتونو کردید،بچه آوردید

یکی دیگه باید برای بچه تون وسیله بخره؟؟

اونم مادری که میگی نداره و دستش تنگه!!

عزت نفس هم بد چیزی نیست