2777
2789
عنوان

بی پولی

| مشاهده متن کامل بحث + 570 بازدید | 60 پست
نه زشت نیست زشت این رسمای مسخره است که یکی دیگه بچه میخواد یکی دیگه بدنیاش میاره دونفر دیگه باید سی ...

دقیقا گل گفتی الان هم کلی فامیلامون گفتن چه بد سلیقه این و اینا مامانم ناراحت میشه

ما زاده عشق و عشق شد مادر ما.         برام دعا کنید إن شاء الله نینیم سالم و سلامت به دنیا بیاد إن شاء الله
من بجات بودم کالسکه وساک نمی‌برم از مامانم طفلی نداره.  

منم گفتم نخر ولی دوست  داشت  خودش با پولای زحمتش  خرید کلی ناراحت شدم  

ما زاده عشق و عشق شد مادر ما.         برام دعا کنید إن شاء الله نینیم سالم و سلامت به دنیا بیاد إن شاء الله

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی چی چرا بهم میپری منم عذاب وجدان دارم و کلی هم ناراحتم  ولی میترسم یکی از فامیلا بهش  ...

غلط میکنن چنان جوابشونوبده ک جرعت حرف زدن نداشته باشن ..ببخشید رو مساعل پدرمادرخیلی حساسم

سلام به هرچیزی که به وقتش می آید..خدایاشکرت..💚
خيليم عالي و متنوع كلا حرف و فكر مردم اصلا هيچ درصد اهميت نداره فقط به نظر خودت توجه داشته باش و ا ...

ممنونمعزیزم کاش یکی مثل تو پیش ما هم بود 

دقیقا گل گفتی الان هم کلی فامیلامون گفتن چه بد سلیقه این و اینا مامانم ناراحت میشه

فامیل که مهم نیستن

شما بهتر بود قبل از بچه دار شدن با شوهرت اتمام حجت میکردی میگفتی اگه توانایی هزینه کردن برای بچه رو نداری پس بچه نمیخوایم

اون بچه گناه داره که یه پدر خسیس داشته باشه

الانم که دیگه کار از کار گذشته پس غصشو نخور

همون چیزایی که مادرت خریده رو استفاده کن بقیشونم شوهرت رو مجبور کن بخره

فامیل هم اگه چیزی گفتن بزن تو دهنشون.

ما خودمون سیسمونی اصلا مثل هم نمیگیریم متنوع میگیریم اینجوری قشنگ تره

{ خانم هستم }
دوتا سوال اول اینکه اگه بی پولین چرا بچه آوردید ؟ دوم اینکه واسه خودت زندگی میکنی یا حرف مرم ؟ مردم ...

سوال یک فکر کردم شوهرم و خانوادش  پشتون ولی بد پشتمون خالی کردن دوم فامیلای  ما  مثل چی همش  پشت سرمون حرف میزنن  مامانمم حساسه 

عزیزم‌تو این شرایط خرید همین‌ها هم واجب نبود بچه ت به سلامتی کی بدنیا میاد ساک جز ملزومات سیسمونی هس ...

چی بگم والا  هر چی فحش بخورم حقمه 

ممنونمعزیزم کاش یکی مثل تو پیش ما هم بود 

اگر بجاي پول اولويت انسانيت و سلامتي بود شما و مادر الان شاگرد اول بودين

شما شاهزاده هم باشي مردم حرفشونو ميزنن،فقط ازين لحظه براي خودتون و خانوادتون تب كنين نه حرف مردم

پس لطفا دیگه هی نیاین اینجا از بی پولی و بدبختی ننالید لطفا

من ننالیدم  که نداریم وای فلان فقط شرایط رو توضیح دادم که  بعدش باز نگین عه چرا همچین کردی  برو خوب عوضش  کن  فقط خواستم درد ودل کنم  یه راه کار واسه  بستن دهن  مردم پیدا کنم  اونم ولش  خیلی دلشون نمیخوام نیان سیسمونی

اگر بجاي پول اولويت انسانيت و سلامتي بود شما و مادر الان شاگرد اول بودين شما شاهزاده هم باشي مردم ح ...

اره والا ممنون بابت روحیه دادن 

هر کس حرفی زد بگو تو خوش سلیقه ای تو برو بخر برا بچه ام 

دستت فقط تو راهکار دادی  اصلا دلشون نمیخواد نیاین دیدنمون

وای اصلا نمیتونم هضم کنم اقا از اول میگفت ما همچین رسمس نداریم..طفلی باباش مریضه مامانش سرکاره خدج خ ...

چرا هی به من میپرین  فک کنم فک کردین به زور رفتم سرش خریدم گفتن چرا این رنگی خریدی  نه والا  میگم  خوشحالم که به فکر منه  فقط اومدم درد و دل کنم

تا اين حد به فاميلاتون و مردم رو ميديد كه تو رنگ كالسكه و كيف بچتون هم اظهار نظر كنن واقعا؟؟؟؟ به كس ...

واقعا خیلی بدن مخصوا خود فامیلا شوهرم

ببخشید اسی واقعا خجالت نمیکشید تو و شوهرت؟ حالتونو کردید،بچه آوردید یکی دیگه باید برای بچه تون وسی ...

ای بابا  من میگم نمیخرید هم ناراحت نمیشدم چرا همش به من میپرید  والا  بخدا  منم  خوشحالم  که خریده اومدم  فقط گفتم یه وقت مردم بهش چیز نگن  مامانم حساسه البته حقم داری بگی  من از،سگم کمورم