2777
2789
عنوان

بی پولی

570 بازدید | 60 پست

سلام من مامانم پول نداره واقعا و داره خرج خونه رو میده  سرکار میره بیچاره وپدر هم مریضه من  حامله شدم  و گفتن سیسمونی  مال مادر عروس  هست و فلان و شوهرم هم  بی پول هست  واقعا  به اینا کاری ندارم  البته عذاب وجدان دارم ولی مامانم  برام کالسکه  و ساک خریده جدا جدا  ولی طرفشون فرق  داره  مثلا  کالسکه  صورتی  و سفید و طوسی  هست  ولی ساک صورتی  وسیاه و طوسی  هست  و طرح  کالسکه  برگ برگی هست  و طرح ساک  خط  داره  من واقعا خوشحالم  که برام خریده  و ازش واقعا ممنونم و توقع ندارم ولی چون میگم بعد رنگش  مثل هم نیست خیلی زشته  برای حرف مردم میگم  برای دیدشون و نگاهشون 

ما زاده عشق و عشق شد مادر ما.         برام دعا کنید إن شاء الله نینیم سالم و سلامت به دنیا بیاد إن شاء الله

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوتا سوال اول اینکه اگه بی پولین چرا بچه آوردید ؟ دوم اینکه واسه خودت زندگی میکنی یا حرف مرم ؟ مردم بخواند ایراد بگیرند میگیرند بزن تو دهن اونی که خواست توی زندگیت دخالت کنه خیلی جدی 

اخی..دستش درد نکنه..رنگش مهم نیس ک حالا..

برای من مهم نیست  ولی میترسم مردم بهش  بگن بد سلیقه ای و اینا  ناراحت بشه اخه  ست کالسکه و ساک خیلی گرون بود

ما زاده عشق و عشق شد مادر ما.         برام دعا کنید إن شاء الله نینیم سالم و سلامت به دنیا بیاد إن شاء الله