2777
2789
عنوان

خرج شوهرم برای جاری

1798 بازدید | 82 پست

سلام بچه ها . برادرشوهرم اعتیاد داره و زنش همش اویزون پدرشوهرم یا شوهر منه 

وقتی میریم خونه مادرشوهرم خودشو به مریضی میزنه و هزارجور ادا برای شوهر من در میاره ....بارها بخاطرش دعوامون شده ولی شوهرم دلش براش میسوزه و همش کمکش میکنه ... من حتی برای هزارتمنش هم راضی نیستم ولی شوهرم مخفیانه بهش پول میده.. جاری م هم میدونه هم رو رفتاراش حساسم هم روی خرج شوهرم بیشتر حرص منو درمیاره . اینقد دعوا کردم بابت این قضیه دیگه خسته شدم. شوهرمم هربار میگه هیچی نیست اون زنگ نمیزنه ولی روز تولد شوهرمو بهش تبریک گفته بود ولی شوهرم پیامشو پاک کرده بود و منم بروی خودم نیاوردم............... نمیدونم باهم در ارتباطن یا نه خیلی اعصابم خورده بابت این قضیه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فكر كن به مستحق كمك ميكنه 

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 

چه اشکال داره تبریک گفته منم با برادرشوهرام خیلی راحتم باهاشون کلی شوخی خنده و دست میدم حتی جلوشون روسری هم نمیپوشوم توزه برا تولداشونم کادو میگیرم و کلی تبریک و استوری حساس نشو عزیزم😐

حالاکمک کنه عیبب نداره ولی دیگه رسمی اینقدروبهم ندن ک بگن بخندن یه شماره کارت فقط بگوازش بگیره ماهی مبلغی بزنه ب کارت ولی دیگه رفت امدتوکم کن

من خدارادارم به جبران هرانچه که ندارم 
زن داداششه باید کمکش کنه    خیلی ناراحت شدم گفتی به هزارتومن هم راضی نیستی آخه  باید ...

عزیزم چه بایدی داره !!!!!!! وقتی هنوز نیازهای منو  که زنش هستم نمیتونه براورده کنه چراباید نیازهای زن داداشش رو براورده کنه ..

عزیزم بخدا راضی ام به مستحق ولی به این نهه..... رفتارهاش واقعا زننده هست 

كمبود داره اين رفتارش دست خودش نيست

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 

برادر شوهرت اعتیاد داره.. نازنینم درک کن شرایط جاری رو ..

میتونست اوضاع به گونه ای دیگه باشه.. اینکه همسرت در قبال خانوم برادرش احساس مسئولیت کنه بسیار طبیعیست.. شما میبایست همراه و کنار همسرت باشی تا حتی اگر قرار به سؤ استفاده هم باشه به این وسیله مانع باشی.. نه اینکه شمشیرت رو از رو ببندی و موجب پنهانکاری همسرتون بشی.. کدومش بدتره؟؟!