2777
2789
عنوان

خرج شوهرم برای جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 1798 بازدید | 82 پست
میتونه کمکش کنه کار پیدا کنه و دستش تو جیب خودش باشه . نه اینکه خرجی بده . تاکی اخه؟

حالا بذار  کمک کنه یه  چند روز بعدا خدا کمکش میکنه  بنده تا آخر کمک که نمیکنه

محمدم  زیر خاکی ومن   بیقرار توام پسر گلم فدات شم   
چرا اونوقت؟ جاری بره کار کنه به برادر شوهر چه ربطی داره.

لابد شرایط کار رونداره   برادر شوهر  داره وظیفشو انجام میده باور کن خداینکنه شوهرت  معتاد بود اون برادر حتما کمک می‌کرد بت   چون دلش، میسوزه برا زن برادرش مثل خواهرش میمونه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا بذار  کمک کنه یه  چند روز بعدا خدا کمکش میکنه  بنده تا آخر کمک که نمیکنه

منم کمک رو موافقم ولی راه و روش خودش . ترک بده برادرشو . برای زن داداشش کار پیدا کنه . برای داداشش کار پیدا کنه . همچی پول نیست . دلت مهربونه عزیزم ولی راه درست بهتره 

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد
میتونه کمکش کنه کار پیدا کنه و دستش تو جیب خودش باشه . نه اینکه خرجی بده . تاکی اخه؟

خدا رو چه دیدی شاید کار پیدا کرد تو این روزها   یکم  درک کنیم 

منم کمک رو موافقم ولی راه و روش خودش . ترک بده برادرشو . برای زن داداشش کار پیدا کنه . برای داداشش ک ...

میفهممت ولی لابد  شرایط کار رفتنو نداره زنه.  یکم درک کنیم.   خدا کمکش کنه واقعا دلم خیلی میسوزه برا همچین زنهای  چون بچه دارم درک میکنم سخته خیلی تا برادر شوهرش کمک نکنه کیی کمک کنه خدا بزرگه 

میفهممت ولی لابد  شرایط کار رفتنو نداره زنه.  یکم درک کنیم.   خدا کمکش کنه واقعا ...

خیر ایشالله 

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد
این می‌تونه از یک منظر درست باشه .. جواب موشک موشکه!  اما جاری استارتر جنگ راه نینداخته(که اگر ...

عزیزم جنگ راه انداخته جاری استارتر

کاملا هم مشخصه

داره غنائم هم جمع میکنه

باید شاخ آدم پررو رو شکست

هرکی تو تاپیکا با نظر من مخالفه یادش باشه مخاطبم فقط و فقط استارتره. حرفی داری به استارتر بزن همونجوری که من حرفم رو به استارتر گفتم