2777
2789
عنوان

خرج شوهرم برای جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 1798 بازدید | 82 پست
عزیزم بخدا راضی ام به مستحق ولی به این نهه..... رفتارهاش واقعا زننده هست 

تبریک گفتنش حتمن از رو کمکهایی که کرده و احترام گفته چه ربطی داره شوهرتم دیده حساسی پاک کرده خیلی به خودت نگیر دنیا ارزش نداره بعدم شوهرت پول خودشه تو چه راًی باشی چه نباشی به شما ربطی نداره فقط اون باید شما رو تامین کنه بقیه پولشو چیکار میکنه به خودش مربوطه

قلبم فقط واسه بچهام میتپه💖💕
عزیزم چه بایدی داره !!!!!!! وقتی هنوز نیازهای منو  که زنش هستم نمیتونه براورده کنه چراباید نیاز ...

خودت که شوهر سالم داری یه دنیا خدا شکر کن گلم اون که شوهر نداره   به زندگیش حسادت نکن کمکه بلاخره مثل صدقه میمونه کارهایه شوهرت 

محمدم  زیر خاکی ومن   بیقرار توام پسر گلم فدات شم   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برادر شوهرت اعتیاد داره.. نازنینم درک کن شرایط جاری رو .. میتونست اوضاع به گونه ای دیگه باشه.. اینک ...

عزیزم همسر من حقوقش ماهی 4 تومنه ... منم کارمندم برای من هیچ خرجی نمیکنه چون خودم کارمندم... خودتون رو بجای من بذارین ما همه زن هستیم ... 

بعدشم پدر همسرم وضع مالی خیلی خوبی داره چرا همسر من باید کمک کنه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

یه جنگ حسابی راه بنداز

شوهرت رو بترسون و به پدرشوهرتم بگو اون پسرت زندگیش رو گ.و.ه گرفته. بخاطرش گ.و.ه به زندگی این یکی پسرت نزن

میخوای حمایت کنی خودت حمایت کن. حق ندارن از من و زندگیم بکنن و شوهرم رو بتیغن

شوهرت و خانواده‌ش رو بترسون. مدیریت کارت‌ها و پولا رو خودت دست بگیر

منم زورم اومد. یعنی آدم پول بریزه تو جوب ولی به فامیل پررو و بکن اینجوری باج نده

تا میشه خرج بتراش برای شوهرت

نذار نفس بکشه

همین امروز برو رنگ و مش و کراتین کن و شوهرت رو صفر کن

هرکی تو تاپیکا با نظر من مخالفه یادش باشه مخاطبم فقط و فقط استارتره. حرفی داری به استارتر بزن همونجوری که من حرفم رو به استارتر گفتم
چه اشکال داره تبریک گفته منم با برادرشوهرام خیلی راحتم باهاشون کلی شوخی خنده و دست میدم حتی جلوشون ر ...

گل کی میگه رفتار بقیه باید معیار ما باشه

شما هرجور هستی باشداون خانومم اینجوریه

چرا باید نسخه یکسان واسه همه بدیم

کاربری نمیدونم چندم  

بعدم بنده خدا جاریت خانواده شوهرش کمکش نکنن کی بکنه بره تن فروشی خرجشو دربیاره خدا خیرشون بده که میدن بهش شمام یکم دلتو خدایی کن و همراه شوهرت باش زمین گرده شاید شمام گرفتار شدی عین جاریت فقط شکلش فرق کنه

عزیزم همسر من حقوقش ماهی 4 تومنه ... منم کارمندم برای من هیچ خرجی نمیکنه چون خودم کارمندم... خودتون ...

حق داري به مادر شوهرت بگو

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 
یه جنگ حسابی راه بنداز شوهرت رو بترسون و به پدرشوهرتم بگو اون پسرت زندگیش رو گ.و.ه گرفته. بخاطرش گ. ...

واقعن برا طرز فکرت متاسفم که ی ذره رحم نداری نمیدونم جای جاری اسی باشی همینا رو برا خودت میپسندی 

تبریک گفتنش حتمن از رو کمکهایی که کرده و احترام گفته چه ربطی داره شوهرتم دیده حساسی پاک کرده خیلی به ...

یعنی خوشم میادبعضیا خودشون تو این شرایط گیر کنن ببینم بازم میگن پول شوهر مال خودشه

کاربری نمیدونم چندم  
گل کی میگه رفتار بقیه باید معیار ما باشه شما هرجور هستی باشداون خانومم اینجوریه چرا باید نسخه یکسا ...

اره این حرفتم درسته عزیزم ما باهح راحتیم کلا مشکلی نیست

شاید برا اونا مث من نباشه😘

واقعن برا طرز فکرت متاسفم که ی ذره رحم نداری نمیدونم جای جاری اسی باشی همینا رو برا خودت میپسندی&nbs ...

منم برای تو متاسفم و شعورت

امضام رو بخون و در افشانی نکن

هرکی تو تاپیکا با نظر من مخالفه یادش باشه مخاطبم فقط و فقط استارتره. حرفی داری به استارتر بزن همونجوری که من حرفم رو به استارتر گفتم
زن داداششه باید کمکش کنه    خیلی ناراحت شدم گفتی به هزارتومن هم راضی نیستی آخه  باید ...

میتونه کمکش کنه کار پیدا کنه و دستش تو جیب خودش باشه . نه اینکه خرجی بده . تاکی اخه؟

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد
بعدم بنده خدا جاریت خانواده شوهرش کمکش نکنن کی بکنه بره تن فروشی خرجشو دربیاره خدا خیرشون بده که مید ...

وظیفه ی پدر شوهر پولدارشه نه

شوهر بی پول اسی 

تا کی باید دستمون تو جیب مردم باشه؟

ما خودمون از عموم پول گرفیتم ولی پولی که چند سال پیش حودش نگه داشته بود نه حق زن و بچه اش :/

کاربری نمیدونم چندم  

[QUOTE=197665370]یعنی خوشم میادبعضیا خودشون تو این شرایط گیر کنن ببینم بازم میگن پول شوهر مال خودشه[/QUO دقیقننننننن همینووووو بگوووووووووووووو ............. بخدا شوهر من برای من نه خرج ارایشگاه میده همش نه چیز دیگه بمنم میگه من ندارممممممممم