2821
2789
عنوان

تاتو بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1485 بازدید | 102 پست
میل ندارم تتوهام با پوشش معمولی معلوم باشه

خب مثلا رو پات یکم بزرگتر میزدی 

منم موندم چیکار کنم 

ی هو دلمو نزنه

اصلا چی بزنم

مادر ..تنها یک واژه ی بی تکرار نیست.. مادر مسئولیت مهمیه که تا نباشی نمیفهمی..مادر با همه چیزو همه کس فرق داره..به امید مادرشدن 🙏🏻

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

شما ناخن هم کاشتید ؟خوبه؟

من ۴سال مداوم کاشت داشتم اما یکساله ریموو کردم 

واسه تنوع خوبه ولی الان حس میکنم مد به سمت مینیمال و نچرال بوذن رفته نظر من هم عوض شده ناخن طبیعی و لاک زده یا ژلیش رو ترجیح میدم 

بنظرم ناخن کاشته شده وقتی به ترمیم میرسه خیلی زشت میشه

سوگند به خون هَمرَهانم، سوگند به اشک مادران🖤🕊️
این تتوی من بود  سر گلبرگا واقعاااا درد گرفت ولی خوب در اورد برام

مبارک باشه 

نگفتی چنوقته

رنگش تغییر نکرده؟

مادر ..تنها یک واژه ی بی تکرار نیست.. مادر مسئولیت مهمیه که تا نباشی نمیفهمی..مادر با همه چیزو همه کس فرق داره..به امید مادرشدن 🙏🏻
اون هایی که بی حسی نمیزنن،اگر تاتو کار اقا باشه معمولا پیشنهاد سرو نوشیدنی الکلی میده  با این ...

اره خب بجاش مسکن بخوری یا شیاف چطور؟

اره خب بجاش مسکن بخوری یا شیاف چطور؟

اونقدر درد نداره بابا😂😂ی سوزنه خیلییییی ریزیه وقتی میزنه ب دست میلرزه 

انگار درل کرده تو دست

همون فقط درد داره اونم اونقد نیست غشو ضعف بری 

نه جای خوب بری اوکیه  فقط ی هفته اول پوست پوست میشه اضافه هاش میریزه اونم باید وایسی حالا اگه ...

من دو بار رفتم جای خوب اما خب مثل روزای اولش نیس کمرنگو یکم پخش شده

اونقدر درد نداره بابا😂😂ی سوزنه خیلییییی ریزیه وقتی میزنه ب دست میلرزه  انگار درل کرده تو دست ...

یعنی بدون بی حسی دردش انقدره؟

داداش من یدونه زد بدون بی حسی قبلش گل زد که درد حس نکنه😐🤦🏼‍♀️

وایییی

قیمتش چقدره این مدل

چنوقته زدید؟

2823
2791
2779
2792