2821
2789
عنوان

تاتو بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1485 بازدید | 102 پست
من دو بار رفتم جای خوب اما خب مثل روزای اولش نیس کمرنگو یکم پخش شده

ببین کمرنگ شدنش عادیه 

منتهی بعد چند سال 

پخشم والا برا من نشده قشنگ همونه

منتهی همونجا بهم گفت اولین بار ک میزنی امکان داره چون اولین باره بعضی جاهاش بریزه 

برا من نشد زیاد فقط سر اون گلبرگا ی نقطه مانند پاکم نشده کمرنگ شده 

اونم گفت عادیه ی بار  ترمیم اوکی میشه 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

انگار مجبور بود

من از گل یا ماده مخدر یا مشروب یا سیگار کلا ب این جور چیزا علاقه ندارم

نمیتونم استفاده کنم

البته حتا ب قلیونم لب نزدم😑😑

مادر ..تنها یک واژه ی بی تکرار نیست.. مادر مسئولیت مهمیه که تا نباشی نمیفهمی..مادر با همه چیزو همه کس فرق داره..به امید مادرشدن 🙏🏻
یعنی بدون بی حسی دردش انقدره؟

ببین من خیلی لوسم خیالت راحت میگم اونقد نیست ینی نیست😎

فقط همون موقع که میزنه دردت میگیره اونم نه اونقدر که حالت بد شه 

منتهی ادم با ادم فرق داره من دوستم زد درد نداشت ولی من اذیت شدم 

بعدشم ک تموم میشه ب ۵ دیقم نمیکشه دیگه درد نداری 

کاملا عادی 

زیادم طول نمیکشه این طرح من مثلا شد ۱۵ ۲۰ دیقه

من از گل یا ماده مخدر یا مشروب یا سیگار کلا ب این جور چیزا علاقه ندارم نمیتونم استفاده کنم البته ح ...

عزیزم شما خانومی نبایدم میلت بکشه 😄

صحبت از ماندن یک عُمر بماند به کنار ...قدر نوشیدنِ یک چای بمانی کافیست 🕊🙃

تو مشهد تاتو کار خوبی میشناسید؟؟

مادر ..تنها یک واژه ی بی تکرار نیست.. مادر مسئولیت مهمیه که تا نباشی نمیفهمی..مادر با همه چیزو همه کس فرق داره..به امید مادرشدن 🙏🏻
حق داشتی من فکرشم نمیتونم بکنم🥴

حالا خواستی بزنی بزن😬به من همه قبلش میگفتن وای میزنی پشمیون میشی فلان میشی بلان میشی 

الان دیدم این بهترین کاری بود که برا خودم کردم 

کلا دوست داشته باشی نگاش کنی خوشت میاد

ببین من خیلی لوسم خیالت راحت میگم اونقد نیست ینی نیست😎 فقط همون موقع که میزنه دردت میگیره اونم نه ...

اووو ممنونم

عزیزم شما خانومی نبایدم میلت بکشه 😄

خب خیلیا راحت قلیون یا سیگار میکشن 

اما من واقعا بدم میاد

کلا بچه ی خیلی مثبتی بودم ذاتا از اول!!خخخ

حالا خواستی بزنی بزن😬به من همه قبلش میگفتن وای میزنی پشمیون میشی فلان میشی بلان میشی  الان دی ...

من تتو ریز دوس دارم دوس دارم تجربش کنم البته کلی میگردم یدونه ریز و ناز انتخاب میکنم ک بعدش پشیمون نشم

حالا خواستی بزنی بزن😬به من همه قبلش میگفتن وای میزنی پشمیون میشی فلان میشی بلان میشی  الان دی ...

چرا بد میگفتن؟؟مثلا بدیاشو چی میگفتن؟؟

خب خیلیا راحت قلیون یا سیگار میکشن  اما من واقعا بدم میاد کلا بچه ی خیلی مثبتی بودم ذاتا از ا ...

جوووون عروس ننم میشی😂