2777
2789
عنوان

تاتو بدن

1485 بازدید | 102 پست

سلام اهل تاتو بدن هستید

کسی انجام داده بیاد تجربیاتشو بگه

مادر ..تنها یک واژه ی بی تکرار نیست.. مادر مسئولیت مهمیه که تا نباشی نمیفهمی..مادر با همه چیزو همه کس فرق داره..به امید مادرشدن 🙏🏻

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خوشم میاد ولی تتو ندارم

من دیوهای مست را تورانیان پست را من دختران بی پدر من مادران بی پسر شاهنشهان ماردوش آهنگران سخت کوش بسیار بر خود دیده وز داغشان رنجیده ام چون آریاییم نژاد نامم خدا ایران نهاد✌️تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد.تا اون یه نفر رو فراموش نکنی متوجه نمیشی آدمای خوب زیادی چشمشون به تو هست. تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیافته.تا عاشق شکلات نباشی نمیفهمی که رژیم چقدر سخته. تا از دستت نره قدرش رو نمیدونی تا دوستات رو نشناسی دو دستی به خانواده ت نمیچسبی.ما آدمای دیر رسیدن یا هیچوقت نرسیدن و نفهمیدن درک نکردن نیستیم فقط مشکل اینه تا یه چیزایی رو تجربه نکنیم به خودمون نمیایم. موفیقت با یه بار تلاش به دست نمیاد پس اگه زیاد شکست میخوری طبیعیه 😊

ریز باشه اره

هیچی به اندازه جاری زشت به آدم  اعتماد بنفس نمیده با خودم  عهد بستم  به هیچ عنوان داخل تاپیک های  ناراحتی و انرژی - نرم، هیچی مهم تر از آرامش ذهنِ عزیزم نیست آخه جدیدا مد شده میرید بیرون جشن تفریح مهمونی و مسافرت ، کرونارو این ور اون ور جابجا میکنید توجیه همتونم اینه که ما با رعایت پرتوکل های بهداشتی رفتیم تفریح آره جون عمتون کاش نسل انسان های بی‌شعور زودتر منقرض میشد🤣
رنگش چقدر میمونه و هزینش زیاده؟

بستگی به سایزی که میزنی داره

اگه رنگی بزنی ب مرور رنگش کدر میشه 

ولش مشکی همیشگیه حالا هر موقع هم خواستی پر رنگ تر شه مثلا بعد ۳ ۴ سال میری ترمیم

تجربه خاصی نیست

من دوست دارم و به زودی اینو اضافه میکنم

از کاربرایی که دستشون جایی بند نیست و خشمشون رو توی پیام ها سربقیه خالی میکنن دوری کنید. اینا همه رو دشمن خودشون میبینن و دنبال التیام ناکامی های شخصی هستن.

ار دوسش دارم

خب چی ؟زدید؟درد داش؟

مادر ..تنها یک واژه ی بی تکرار نیست.. مادر مسئولیت مهمیه که تا نباشی نمیفهمی..مادر با همه چیزو همه کس فرق داره..به امید مادرشدن 🙏🏻
اطرافیان من همشون تاتو زدن 😐

بیشتر چی 

منم تصمیم دارم بزنم اما نمیدونم چی

چرا برا منو بی حسی نزدن  😐 :( انگار استخونمو تراشید انقد درد داشت

بعضی تاتو کارها معتقدن بی حسی،رنگ پخش میکنه و نمیزنن 

ولی خب واسه من رنگش پخش نشد در طی این سالها

سوگند به خون هَمرَهانم، سوگند به اشک مادران🖤🕊️
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز