2821
2789
عنوان

تاتو بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1485 بازدید | 102 پست
مت یدونه رو دستم دارم بسیییی درد داشت

جدی؟بی حسی داش؟

مادر ..تنها یک واژه ی بی تکرار نیست.. مادر مسئولیت مهمیه که تا نباشی نمیفهمی..مادر با همه چیزو همه کس فرق داره..به امید مادرشدن 🙏🏻

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تجربه خاصی نیست من دوست دارم و به زودی اینو اضافه میکنم

اخی چ با مزس

اما ریزه خیلی 

مثلا نباید اینو رو مچ میزدی ؟

مادر ..تنها یک واژه ی بی تکرار نیست.. مادر مسئولیت مهمیه که تا نباشی نمیفهمی..مادر با همه چیزو همه کس فرق داره..به امید مادرشدن 🙏🏻
بیشتر چی  منم تصمیم دارم بزنم اما نمیدونم چی

والا تاتو های کوچیکی میزنن چون خودم تو این خط نیستم اسمشونو نمیدونم آبجیمم میخواد بره بزنه  

صحبت از ماندن یک عُمر بماند به کنار ...قدر نوشیدنِ یک چای بمانی کافیست 🕊🙃
از اونجایی ک میخوای بری بپرس  خودت ی بی حسی بزن  مثلا زایلاع پی یا بگو برات بزنن  ...

من ابرو رو با بی حسی زدم پخش شده کمی

برا بدنم همینجوره؟

اخی چ با مزس اما ریزه خیلی  مثلا نباید اینو رو مچ میزدی ؟

میل ندارم تتوهام با پوشش معمولی معلوم باشه

از کاربرایی که دستشون جایی بند نیست و خشمشون رو توی پیام ها سربقیه خالی میکنن دوری کنید. اینا همه رو دشمن خودشون میبینن و دنبال التیام ناکامی های شخصی هستن.

والا من انقد جیغ زدم جونم در اومد😑

اون هایی که بی حسی نمیزنن،اگر تاتو کار اقا باشه معمولا پیشنهاد سرو نوشیدنی الکلی میده 

با این حال من دیدم طرف تا مرز مستی عجیب نوشید ولی بازم شیش متر دهنش باز بود و داد میکشید

سوگند به خون هَمرَهانم، سوگند به اشک مادران🖤🕊️

چ قشنگهههه

چن وقته؟

بدون بی حسی؟

قیمتش؟

من ابرو رو با بی حسی زدم پخش شده کمی برا بدنم همینجوره؟

نه جای خوب بری اوکیه 

فقط ی هفته اول پوست پوست میشه اضافه هاش میریزه

اونم باید وایسی حالا اگه دلت خواست ی ماه بعدش بری ترمیم قشنگ پر رنگ باشه

من دیگه نرفتم

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز