2789
عنوان

🔹💠🔹 مشق انتظار🔹💠🔹

| مشاهده متن کامل بحث + 6606 بازدید | 244 پست
خدا کمکت کنه عزیزدلم... شما با این شرایط اینجوری شدین شاید حق داشته باشین! ببینید من جای شما بودم چی ...

عزیزم شما دست خودتون نیست ،مغزتون سرده،دمنوشی چیزی بخورین که تعادل ایجادبشه

🌈  اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌈خدایا خودت نگهدار عزیزانم باش❤️
سحر توام مثل منی من کلی خودمو سرزنش میکنم یعنی شاید همون طور که دوستمون گفتن راهکار صلوات فرستادن ...

😔😔😔

توکل بر خدا 

السلام علیک یا بقیّة الله "عجّل الله تعالی فرجه"                      به جمعِ 👈🍃مشقِ انتظار  🍃👉 بپیوندید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من همسرم فوق‌العاده زود جوش وعصبیه خیلی هم زود پشیمون میشه وبرعکس من به صبوری معروفم   بین اطرا ...

احسنت 

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ ،🔹💠مشق انتظار 💠🔹 بپیوندید

من نماز صبحم همیشه قضا میشه سادات جان تورو خدا ی راه حل قاطع بده بهم که بلند شم همیشه عذاب وجدان دارم سر اینکه بلند نمیشم ولی انگار صبحها یکی منو گرفته نمیزاره بلند شم 

خسته شدم وخیلی احساس خجالت میکنم  نصف عمرم گذشته اما من هنوز اندر خم یک کوچه ام 😭😭😭😭😭

نمازای دیگم سر وقته قرانم زیاد میخونم زیارت واینام همیشه تو برنامم بوده اگه خدا قبول کنه ولی از پس شیطون برا نماز صب برنمیام کمکم کنیین😢😢😢😢

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
عزیزم شما دست خودتون نیست ،مغزتون سرده،دمنوشی چیزی بخورین که تعادل ایجادبشه

آره واقعا همچین چیزیه. یعنی خودم حس میکنم که اخلاط بدنم مشکل دارن وگرنه ذاتا آدم خودخواه و بداخلاقی نیستم 😔

السلام علیک یا بقیّة الله "عجّل الله تعالی فرجه"                      به جمعِ 👈🍃مشقِ انتظار  🍃👉 بپیوندید

تاپیک بسته میشه سوال دوستانتون رو بخوانید و دنبال راهکار بگردید تا در جلسه ی بعد همفکری کنید؛ممنونم از حضورتون🌷

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ ،🔹💠مشق انتظار 💠🔹 بپیوندید

سلام علیکم خدمت عزیزان؛۳مرداد؛ساعت۱۵الی۱۶

ادامه ی مباحث جلسه گذشته و پاسخ به سوالات عزیزان؛

مطالب در دفتر یادداشت شده باشد؛از تفکر و نتیجه ی تفکرو بررسی هایی که در رفتار و اخلاق خانوادگی تان کردید هم پرس و جو خواهد شد؛تهیه ی برنامه ی رفتاری و اخلاقی و ذهنی در برخورد بهتر با اعضای خانواده در جلسه بعد پیگیری خواهد شد.

یا حق

سلام علیکم خدمت عزیزان,همانطور که در جلسه ی گذشته عرض کردیم حضرت زهرا سلام الله علیها بهترین الگو برای تمامی بانوان جهان هستی هستند؛ودرهمسرداری وفرزند داری و خانه داری سرآمد تمامی بانوان بودند؛وگفتیم تغییر را باید از درون خودو از منزل شروع کرد و روابط خانوادگی را طبق سیره ی ایشان پیش برد؛لذا عزیزان توجه بیشتری بفرماییدو بدانید که وظیفه ی شما در این محیط فعلی و دنیای امروز،فوق العاده سنگین است،نحوه ی زندگی و طرز رفتار شما از حیث شوهر داری و بچه پروری،لباس پوشیدن و ازخانه بیرون رفتن و درخارج خانه،کیفیت راه رفتن و صحبت کردن و با مردان نامحرم مواجه شدن و سایر جزئیات کارتان،دراصطلاح وافسادزندگی خانوادگی و اجتماعی ،بسیار موثرو شایان دقت و مراقبت است،به طوری که کوچکترین سهل انگاری یا بی تقوایی از ناحیه ی شما خطری بزرگ بار آورده و مسئولیتی عظیم  در پیشگاه خداوند سریع الحساب و شدید العقاب خواهید داشت،و فکر نکنید که چون همسرتان متوجه نخواهد شد،مشکلی در زندگی خانوادگی نخواهید داشت بلکه تاثیرات ماورائی خواهد داشت از قساوت قلب خودتان و متقابلاً سرد شدن همسرانتان و ناهنجار شدن رفتارهایتان با همدیگر!کوچکترین عدم توجه به این مسائل بزرگترین تاثیرات منفی رابدنبال خواهد داشت؛مثلا اینکه شما در فضای مجازی هستید و عکسها و کلیپهای آقای نامحرمی رو لایک میکنید کاری حرام آنجا میدهید!چه لزومی داره این کار شما؟اگر انسان مهمی بوده برای خودشان بوده!البته سوای مواردی که اشکالی ندارد مثلاً لایک کردن عکسها ی رهبری 

ویا قشری از سیاستمدارانی که حرف حق را زده اند؛و‌موارد دیگر؛وهمینطور چت کردن ویا درمحیط بیرون از منزل نگاه کردن به اندام یک‌ مرد وتعریف کردن در ذهنتان که چه مرد زیبایی و عجب هیکلی دارند کاش همسر ماهم همینطور بودند این خود کاری حرام هست!ومتقابلا بر همسرتان تاثیر خواهید گذاشت...شما دراصل حق الناس را زیر سوال می برید چرا که شما مال همسرتان هستید تعهد دارید به ایشان؛اگر حقوق خود را رعایت کنید خداوند هم به شما رحم خواهد کرد از فتنه ها و بلایای دنیوی درامان خواهید بود؛و اگر این مسائل رعایت شود رفتارتان هم درست خواهد شد و کم کم راهکار ها ی درست برخورد کردن با همسر را خواهید آموخت البته برای هر شخص منحصر بفرد هست؛و‌به هرحال خواهید فهمید که علت رفتار بد امروز همسرم این مورد بوده!!!اگر سعی کنید تهذیب نفس کنید خداوند همسرتان رو‌مجذوب شما خواهد کرد؛خوب شدن و تهذیب نفس بشما عزت و جلال می‌بخشد و خدایی میشوید خدایی که بشوید دلخواه همسرتان خواهید شد و روی ایشان هم تاثیر خواهید گذاشت البته زمان می برد و نباید گفت مردها همین هستند که هستند؛صحیح هست که برخی خصوصیات بین مردان شایع هست ولیکن قانون کلی مشخص شده و خوبی سبب جذب می‌شود!اینکه اول ازخودتان شروع کنید و کم کم محیط خانه راهم هدایت کنید مهمتر است.

سلام خدمت سادات خانم و بقیه دوستان، حاضر

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   

سلام روزتون بخیر 

بنده ده دقیقه زودتر امده بودم که چایی دم کنم وکفشارو مرتب کنم،همسرم تماس گرفت که داره میاد ناهار

حالا روازای دیگه غروب میاد🤪

ممنونم از لطفتون سادات جانم ،بعدا با دقت میخونم 

عذر منو بپذیرید🙏