2789
عنوان

🔹💠🔹 مشق انتظار🔹💠🔹

| مشاهده متن کامل بحث + 6607 بازدید | 244 پست

سلام علیکم خدمت سادات جان ودوستان عزیزم 🌺

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزان پس در چنین اوضاع و شرایطی که خودتون هم شاهد هستید وظیفه ی شما خانومهای مسلمان و دختران عزیزم بزرگتر شده؛و باید شدیداً در تستّر و حجاب خودتون بکوشیدو مراقب باشید با بی‌حجابی و آرایش زننده راهزن مردان و‌جوانان نشوید،و ایمان خودتون و دیگران رو تا حدودی حفظ کنید.

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ ،🔹💠مشق انتظار 💠🔹 بپیوندید

سلام حاضر👋👋👋

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
سلام علیکم خدمت عزیزان,همانطور که در جلسه ی گذشته عرض کردیم حضرت زهرا سلام الله علیها بهترین الگو بر ...

پس مقایسه همسر حتی توذهن و باخودمون بگیم هم گناهه  چون فرشته ها میشنون و ثبت میکنن درنامه اعمالمون

کنترل فکر لازمه 

کار سختیه  ولی باید بتونیم 

اتفاقا فاطمه زهرا س هم ب این نکته اشاره کردن درحدیثی 

وفرمودن بهترین کاربرای زنان این است ک مردان را نبینند ومردان نیز آنها را نبینند 

یعنی فقط برای ضروریات ازمنزل خارج شوند

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 
پس مقایسه همسر حتی توذهن و باخودمون بگیم هم گناهه  چون فرشته ها میشنون   کنترل فکر ل ...

من خیلی فکرم بیراهه میره🤦‍♀️ ولی سریع استغفرالله میگم 

البته در رابطه با همسر ن ها! هیچوقت نشده بگم شوهر فلانی اینجوریه ولی شوهر من ن... 

السلام علیک یا بقیّة الله "عجّل الله تعالی فرجه"                      به جمعِ 👈🍃مشقِ انتظار  🍃👉 بپیوندید
پس مقایسه همسر حتی توذهن و باخودمون بگیم هم گناهه  چون فرشته ها میشنون   کنترل فکر ل ...

پس من تا الان از همه رو سیاه ترم چون همیشه تو ذهنم شوهرمو با بقیه مردای فامیل مقایسه میکردم اما فقط در زمینه اینکه اونا تو کار خونه کمک میدادن ولی برا من دس به سیاه سفید نمیزنه ،و همین باعث میشد یکم بداخلاق میشدم باهاش

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
عزیزان پس در چنین اوضاع و شرایطی که خودتون هم شاهد هستید وظیفه ی شما خانومهای مسلمان و دختران عزیزم ...

به یک حدیث از حضرت محمد صل الله علیه و آله و سلم توجه کنید:

لو لا النّسإ لعبد الله حقا حقا

یعنی:اگر زنان نبودند هرآینه خدا آن چنان که باید و شاید پرستش می شد.

اما دقت کنید این سخن ایشان نشان می دهد که قسمت عمده ی بی دینی و انحراف جامعه ی انسان از صراط عبادت و افتادن در مسیر گناه و معصیت از ناحیه زنان سرچشمه گرفته است؛و‌میگیرد،(البته هستند در میان زنان کسانی که مایه ی افتخار عالم اسلام و انسانیتند)؛امروزه مشاهده می‌کنید که جمع کثیری از زنان با بی بند و باری 

خود ؛مردان جامعه را نیز به بی دینی تشویق کرده و میکنند؛و‌سد راه عبادت و خدا پرستی شده اند؛وجوانان را دچار انحراف کرده اند؛دقیقا همین خانومها دزدان دین هستندو جنایتکارترین دزدان هم همین دزدان دین هستند؛پس عزیزانم حسادت به این زنان درست نیست و حواستان باشد این حسادت موجبات قساوت قلب رو در شما ایجاد نکنه!

وازاین رو چیزی عاید شما و جامعه نخواهد شد جز بی ایمانی و عدم برکت و گناه و فلاکت....

هرچه ازاین خانومها دور باشید به همان اندازه خودتون درونتون خانوادتون امن خواهد شد و روابطتون با همسرتون فرزندانتون بهتر خواهد شد

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ ،🔹💠مشق انتظار 💠🔹 بپیوندید