2821
2789
عنوان

🔹💠🔹 مشق انتظار🔹💠🔹

| مشاهده متن کامل بحث + 6604 بازدید | 244 پست

ما محجبه ها و نماز خون ها خیلی مظلومیم. از این بابت که بی حجاب ها و اونایی که آزادی کامل دارند خیلی زندگیشون رو شادتر و بهتر جلوه میدن. من اینو با چشم خودم تو زندگیم دیدم. باید انقققد ثابت کنیم حالمون خوبه که بقیه جذب بشن ب راه ما

بقول فرشته وقتی رفتار و احوال مارو ببینن ب فکر فرو میرن

السلام علیک یا بقیّة الله "عجّل الله تعالی فرجه"                      به جمعِ 👈🍃مشقِ انتظار  🍃👉 بپیوندید
انشاءالله ..مطمعنم مادر خوبی مثل شما دخترای پاکی داره ولی خوب متاسفانه شرایط جامعه بده  وبچه ها ...

ممنون گلم خوبی از خودتونه❤❤ بچه ها همشون واقعا مثل گل پاکن ولی شاید ندانم کاری من والد از اول یکم سستشون کرده

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

به نظر من مقایسه زندگی آدمو نابود میکنه مشکل ما اینه که مشکلات زندگیمون رو میبینیم و این باعث میشه ...

احسنت احسنت 

عزیزان خسته نباشید 

تا جلسه ی بعد یا علی

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ ،🔹💠مشق انتظار 💠🔹 بپیوندید
تشویق رفتاری و احساسی و سپس گفتاری  جلسه ی بعد یاد آوری کنید بیشتر بحث کنیم

چشم سادات جان حتما❤❤🌹🌹🌹

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
احسنت احسنت  ان شاءالله در آینده ای نزدیک همسرانمان هم گروهی داشته باشند،البته همسر ما مدیریت ...

وای چقد تصورش سرشوق آورد منو 😍😍

همسر فعالِ منم بشه نماینده 😂😂😂😂

ایشونم نمایندگیش مثل خودم بیسته 

(از الان سفارششو میکنم )😂😂

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 11 ساعت پیش
2791
2779
2792